Milyen benzinstabilizátort használjak? Kell-e használnom?
Nem lesz gond.Októberben tankoltam fullra a motorom, tegnap azzal motoroztam 200 kilométert mentem nem vt semmi gond a benzinnel.
Jelzem nen ocsó motor.
#1 De az októberi még E5-ös.
Szerintem elég, hogy ha rátankolsz valamennyi 100-ast.
1-es, nagyon ügyes motorod van.
Nekem tavaly tavasszal 70 ezer forintomba került a teljes üzemanyag rendszer kitakarítása, és az újra szinkronizálás.
Nem motor függő, inkább csak szerencséd volt. Sajnos 3-4 hónap után hajlamos a benzin alkotóelemei kiválni, vizesedni, bekocsonyásodni, ez pedig dugulást okozhat.
Ha biztosra akarsz menni, 100-as benzint tankolj, azok többnyire még E5-ös, az OMV 100-asa pedig 0,2% bioetanolt tartalmaz. Én amúgy még LIQUI MOLY Benzinstabilizátort is teszek hosszabb állás előtt a motoromba és a kerti gépeimbe.
Akkor omv 100 maxxm fullra töltéssel jó leszek vajon?
Kb. 25 liter 95 maxxm lehet benne, megy még rá 22 liter 100-as akkor kb...
Saját flakonján van egy mérőfej, azzal kiméred az ajánlott mennyiséget, és tankolás előtt betöltöd a tankba, megtankolsz, és 10 percet járatod a motort (vagy elég, ha a benzinkútról hazamész).
Elég kevés helyen árulják, úgyhogy személyesen nem egyszerű beszerezni. Én ajánlom a netes rendelés, ott legalább megkeresheted a legolcsóbb üzletet, és nem kell egy hétig az üzleteket járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!