Porsche Cayenne első autónak?
2020. márc. 29. 20:37
1/11 anonim válasza:
Ha nem okoz gondot a (drága) fenntartása akkor vehető.
2/11 anonim válasza:
1-es vagyok, persze át kell nézni előtte.
3/11 anonim válasza:
Megint kezded ezt a marhaságot???
Bilibe lóg a kezed, ébresztő! :-DDD
4/11 anonim válasza:
Enyém egy Maserati volt, hááát inkább egy rs8 kellett volna, haverom is Cayenne-l kezdett, annyi volt az előnye, hogy nagy hóba is el tudott indulni, én meg csak szivárogtam utána, jó, mondjuk igaziból 17 éves fejjel mit vegyen az ember? Nővérem TT-vel kezdett, hátránya és előnye is volt és van is.
5/11 anonim válasza:
Ezeket tényleg ennyiért adják? Még én is rákívántam most. Mondjuk nekem nem első autó lenne, nem is második...
6/11 anonim válasza:
Először azt hittem a szokásos hétvégi kölyök trollkodás, de aztán eszembe jutott most nincs klasszikus suli, mikor megláttam az sk-s linket egyértelmű lett hogy trollnak trol csak a hahu linkes aki egy ideje átnyargalt ezekre az sk linkesekre.
7/11 anonim válasza:
#6 utóbbi :) nincs új értelmes kérdező
8/11 anonim válasza:
Szerintem vedd meg, egész jónak néz ki.
Meg ha ez tetszik az embernek akkor mindegy mit mond a többi.
10/11 anonim válasza:
Nem jó tesó, nincs vonóhorog, a malacokat meg a terményt csak nem teszem vele, meg lomizni is hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!