Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Liqui Moly motorolaj jobb a...

A Liqui Moly motorolaj jobb a Castrolnál? Használtál már Liqui Moly-t?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Használni nem használtam, azért szokták bátran ajánlani mert prémium olaj,sok tisztító és motor kimèlő adalék anyaggal ami ( tökéletesen) van beállítva a cég szerint.Ezèrt is drága.
2020. márc. 28. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Hasznaltam régen, de nem csináltam laboratóriumi mérést előtte utána igy nem tudom milyen.
2020. márc. 28. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan melyik? Mert egyik sem csak egyféle olajat forgalmaz. Ajánlom összehasonlítani az alapolajokat! Az agyonsztárolt LM szinte mindegyik olaja csak hirdokrakkolt HC olaj.
2020. márc. 28. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Én azt használok és nagyon meg vágyik vele elégedve, de hogy most konkrétan milyen paraméterben jobb vagy rosszabb más márkáknál, azt nem hiszem hogy bárki meg tudná mondani. Én relatíve “tudományosan”, a műszaki adatlapok összehasonlításával választottam ki a Liqui Molyt, azokban a paraméterekben amik nekem fontosak voltak (pl. TBN), ez volt a legjobb.
2020. márc. 28. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Szubjektív véleményeket kaphatsz csak, semmi bizonyítottat. Mindkettő jó márka, nem tudsz velük rosszul választani.
2020. márc. 28. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Elméletileg jobb, gyakorlatban a Castrol is nagyon jó, ami eredeti. Ha VW csoportos autód van, akkor csakis a Castrol a tuti.
2020. márc. 28. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tart mindenki otthon kémiai labort és nincs hozzá tudása, addig csak olyan vallási szinten megy ez a dolog, rakd azt a kocsidba amit a gyár előír, aztán kész.
2020. márc. 28. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak a LM-et használok. Lehet, hogy drága de nem érdekel. Meg vagyok vele elégedve.
2020. márc. 28. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!