Üdv! Azon gondolkoztam hogy gáz lenne e 50-es mocival beállitani egy túrára? Még nincs másom mint egy malaguti xsm 50-em viszont nagyon élvezném.
Azt te biztosan nem élveznéd egy percig sem.
Először azért, mert nyíltan vagy nem, de mindenki kiröhögne, másrészt meg azért nem, mert nagyon gyorsan haza lennél zavarva. Tudniillik egy motoros túra általában nem 30-40 km/órás sebességgel zajlik...
Az egyéb kategóriában?
Itt akár rollerrel is mehetsz.
Hagyjuk már, hol van az előírva hogy 100-zal lehet csak menni túrázni.
Ha kirándulni megy az ember sokall jobb az 50 km/h , mert lehet látni sok mindent. Csak olyan társat kell választani akinek hasonló motorja van és akkor szépen lehet menni.
Nem mocival, de "csillagtúráztunk" régen. Akkor még nem volt Internet, telefonon, személyesen, és találkozók alapján beszéltük meg a túra, közbenső állomások, táborok stb. "koordinátáit".
És igen, volt a társaságból, aki kispolákkal, meg Trabanttal jött, meg volt, aki ezerötös Ladával meg Nagypolszkival, és volt, aki BMW-vel meg Mercivel. Mindig a leglassabbhoz igazodtunk. És az ő paramétereihez szabtuk a napi megteendő távot, a táborhelyet, satöbbi.
Nagyon nagyokat marhultunk.. (ja, nekem egy Volga M-24-esem volt akkoriban, kombi -abba került egy csomó "hadtáp" cucc...) És tényleg élveztük... Szóval szerintem ne habozz. Ha jó az összetartás, akkor bizony jó túra lesz.
De ember! A normális közutakon megengedett utazósebességet a Kispolák meg a Trabi is tudja tartani, nem fogják ám vészesen visszahúzni a BMW-t.
Ellenben egy kismotor ami maximum 45-tel haladhat, az első kanyarban fog elmaradni a rendes nagymotorok mögött.
Nem ugyanarról beszélsz mint a kérdező.
persze valahol igazad van, küldjük ki Simsonnal aztán hadd röhögjenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!