Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez az eléggé felháborító...

Mi ez az eléggé felháborító Suzuki ellenesség, ráadásul japán részről/autóra kiírva?

Figyelt kérdés
A napokban bicajoztam el a helyi kórház előtt (Gy-M-Sp. megyei kisváros) és az épület előtti parkolóban figyeltem fel egy első generációs Mazda 6 kombi hátulján lévő feliratra, miszerint: "Ez az én autóm, a Suzuki legyen a tiétek". Most nem tudom, hogy ez egy ilyen készen vehető, kiragaszthato tábla volt-e vagy "házilag" készített kiírás. Nem is ez a lényeg, hanem szerintetek is oltári nagy bunkó lehet a tulaj? S nem egy BMW-n vagy Audi-n láttam ezt, hanem egy szintén japánon. Most komolyan mi a bajuk egyeseknek a Suzukisokkal? S nektek hogyan esne, ha egyszer csak ezt olvasnatok egy autó hatuljan, most nem konkrétan Mazda-n, hanem - Suzukikon kivéve - bármelyik más autó típuson? Nekem se esne éppen jól, ha azt olvasnam, csak egy példa, hogy: "Pözso a ti autotok!" Szerintetek? Még annyi személyes véleményem, hogy az a Mazda rohadt rendesen alul és szerintem már rég a bontóban/roncstelepen lesz, amikor ezek a "xar" Suzukik még mindig gurulni fognak és a sokadik (elégedett!) tulajdonosaikon lesznek túl...

2020. márc. 26. 09:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Van sok ilyen gagyi matrica, én nem tenném ki egyiket se.
2020. márc. 26. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!