Budapest, Mr. Mustang Szalon autói milyenek?

Ilyenek, ahogy a lenti cikk is leírja. Árveréseken fillérekért vásárolt, csúnyán összetört autók, amiket Litvániában hoznak külsőleg(!) eladható állapotúvá majd lelkiismeretmentesen itt kerülnek értékesítésre ezen a csatornán keresztül.
Verrasztó Dávid ajándékautója
A Zrt-hez kapcsolódó oldalakon, ne keressetek negatív kommenteket, az összeset törlik. Kérdezettek utána facebook-os amerikai autós csoportokban, olvassátok a google értékeléseket és egyéb fórumokat, ahonnan nem tudják töröltetni.
Lehet tőlük autót venni, sokan vesznek is. Csak aztán ne felejtsetek el életbiztosítást is kötni magatokra. ;)
Sziasztok ne vegyetek tőle autót.Kaukciót fizettem előre.Az autó amiért mentem törött volt.Kaptam egy másikat amivel átvert.Átiratni nem tudom mert litván a rendszám.katasztrófa.
Ja a kaukciót nem kaptam vissza vagy elviszem a v6 os mustangot pedig v8 ért menten vagy nem kapom vissza a pénzem ami közel 800.000ft volt.
Nevetséges.Feljelenteni nem tudom mert elhoztam a csere autót.A jogokat jól tudja.Ne vegyetek tőle semmit.
Minden jót.
Sziasztok!
Ismertem személyesen az illetőt, elvileg abbahagyta, ha egyáltalán igazat beszél, új vállalkozásba kezdett, most lakóparkokat fog építeni, bele se merek gondolni, azok milyen kondícióban kerülnek majd átadásra, ahogy az előttem lévők említették, bárki, aki vele kontaktusba kerül, kössön azonnal magára életbiztosítást, egyébként mint személy sem komplett, és veszélyes.
Engem sikeresen bedarált, óva intek mindenkit tőle, kerüljétek messziről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!