Budapest, Mr. Mustang Szalon autói milyenek?
Ilyenek, ahogy a lenti cikk is leírja. Árveréseken fillérekért vásárolt, csúnyán összetört autók, amiket Litvániában hoznak külsőleg(!) eladható állapotúvá majd lelkiismeretmentesen itt kerülnek értékesítésre ezen a csatornán keresztül.
Verrasztó Dávid ajándékautója
A Zrt-hez kapcsolódó oldalakon, ne keressetek negatív kommenteket, az összeset törlik. Kérdezettek utána facebook-os amerikai autós csoportokban, olvassátok a google értékeléseket és egyéb fórumokat, ahonnan nem tudják töröltetni.
Lehet tőlük autót venni, sokan vesznek is. Csak aztán ne felejtsetek el életbiztosítást is kötni magatokra. ;)
Sziasztok ne vegyetek tőle autót.Kaukciót fizettem előre.Az autó amiért mentem törött volt.Kaptam egy másikat amivel átvert.Átiratni nem tudom mert litván a rendszám.katasztrófa.
Ja a kaukciót nem kaptam vissza vagy elviszem a v6 os mustangot pedig v8 ért menten vagy nem kapom vissza a pénzem ami közel 800.000ft volt.
Nevetséges.Feljelenteni nem tudom mert elhoztam a csere autót.A jogokat jól tudja.Ne vegyetek tőle semmit.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!