Apám szerint a volkswagen egy nagy rakás. Szerintetek?
Minden mai autónál lényegesen észrevehető az anyagromlás...
1990-2000 között volt az autógyártás fellegvára, azóta már az anyagspórolás megy, minnél több haszonnal legyártani az autót.
Már nem 10-20 évekre tervezik őket.
Ahogy felettem írták, 5 évig nem lesz vele gond kb.
Irigylem apukádat, ő biztosan a Tudományos Akadémia rendes tagja, és a járműgépészetben ért el tudományos eredményeket. Persze így is bátor kijelentés, de ha ő mondja..
pontosan nem tudom a darabszámot, de talán a 70 milliomodik eladott autónál tartanak.
Ennyi hülye nem lehet.
utolsó, van, aki olvas a téma után, nem pedig recskázik a vw emblémára, mint te.
2000 óta valóban egy hulladék, de a többi német se sokkal jobb.
Kevés futás km után magas olajfogyasztás, rengeteg hiba.
Ezek már nem az 1.9tdi-k, az már régen volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__74..
Kár hogy aki ezt írta már nem aktív :D :D
7-es. Kollégám 120 kilométerről jár dolgozni. Passattal. 6 éve van a cégnél. Amikor jött akkor sem volt új az autó. Nem hellottam hogy lerohadt volna. Az az autó megjárta a Hold Föld távot oda vissza.
Majd ha apuci 2 év múlva megveszi Fritz-től egy nepperen keresztül 180.000 kilométerrel, akkor valószínűleg egy ócska széteső autó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!