Van olyan autótípus, amit ha meglátsz, elkap a harctéri ideg, és mindenképp meg akarod előzni?
Tudod, ha nem érteném a kérdést akkor ideges lennék.
Viszont értettem és válaszoltam.
Ám úgy tűnik te tényleg ideges vagy.
Lazulj.............
Márka nincs. Viszont vannak amiket jobb megelőzni, ha biztoságos:
- Ahogy már említették, a füstölő, kormoló, kiütött szűrős csotrogányok. A franc se akar tüdőrákot kapni tömbösítve 5 perc alatt.
- Lassú járművek: traktorok, teherautók, stb.
- Gyanúsan imbolygó, sávok között cikázó autókat. Vagy rohadtul álmos aki vezeti, vagy részeg, minél gyorsabban távol akarok tőlük kerülni.
1. kétütemű robogó.
2. koromdízel zárófüsttel
Ha 60-al tötyög a tata a főúton, akkor azt megpróbálom megelőzni. Kellő körültekintéssel a teherautót is.
Az viszont nagyon felb-sz, hogyha ezek a gyökerek akkor rá is gyorsítanak. Helyzettől függ, hogy visszaváltok akár kettesbe (!) és megelőzöm, vagy visszavonulok a tata mögé.
Előző.
Életveszélyes az ilyen.
Az is kedvencem amikor autópáyán megyek 130 tempomattal. Megelőz utána leveszi a lábát a gázról hogy kipihenje az fáradalmait, nekem fékeznem kell.
Ezt vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!