Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél jobb kormányos autót?

Vennél jobb kormányos autót?

Figyelt kérdés

Én igen, alig előzök, csak városba vezetek szinte.

Te?

2020. márc. 17. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Még csak varosi hasznalatra sem.
2020. márc. 17. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem. Csak, ha olyan helyen élnék, ahol fordított közlekedés van.
2020. márc. 17. 18:11
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Jobb kormányosnak nem csak előzéskor van hátránya.

- az utasaid a forgalomba fognak kiszállni (ez gyerek esetén nagyon veszélyes)

- ha valakit felszedsz, ő is csak a forgalom oldaláról tud melléd beülni

- ha átmész bármilyen kapun (autópálya, mélygarázs, bevásárlóközpont, stb.), ki kell szállod

- előzésnél nagyon veszélyes

- erdei utakon a jobbra ívelő kanyarokat nem látod be

- stb

2020. márc. 17. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem, a kettes elég rendesen felsorolta, miért nem. Gyakorlatilag minden a balkormányosokhoz van kialakítva Európában.

És különben is, miért vennék?

2020. márc. 17. 18:33
 5/15 anonim ***** válasza:
47%
Mármint a hármas.
2020. márc. 17. 18:33
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Simán, van egy csomó olyan izgalmas autó ami balosban nem is létezett. 10 perc alatt megszokható. Aki nem képes hozzászokni pár óra alatt annak a balossal is gondjai vannak az biztos.

Mondjuk amikor valaki hazahozza az E46 20d-t, vagy bármi alulmotorizált tucateurópai kocsit jobbosban az viszont szánalmas. :)

Itthon nagy divat köpködni az RHD autókat, de az ezekre fújoló emberek száma érdekes módon nagyjából megegyezik azon emberek számával, akik szerint viszont részegen vezetni teljesen normális dolog.

2020. márc. 17. 18:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Jó, aki szerint részeg vezetés normális az retardált.

Én valami olcsó kis szárra gondoltam, olcsón megveszem, futkosósnak.

De a felsoroltak alapján, kicsit elrettentem. De miért engedik őket?

2020. márc. 17. 19:05
 8/15 D. Brasco ***** válasza:
100%

Kéne a francnak....még egy parkolojegyet sem tudnal kenyelmesen venni tekintve hogy a jobb oldalon ülsz,az meg a bal oldalt van stb

Raadasul dragabb rajuk a biztositas pont azert amit mar irtak hogy nem ugy latsz ki belole ahogy kene ezert nagyobb a balaseteveszely stb stb........nekem ingyen sem kellene jobbkormanyos

2020. márc. 17. 19:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem képes hozzászokni pár óra alatt annak a balossal is gondjai vannak az biztos."

Igaz, gondolom te pár óra alatt másfél méteresre növesztetted a bal alkarodat, hogy ne kelljen kiugrálni egy mélygarázs elején, végén...

2020. márc. 17. 19:38
 10/15 Beviz Elek ***** válasza:
84%

Jegyautomatás parkolók, McDrive, biztosítás cumi, de a többi része nem probléma.

Angliában 4 évig használtam balkormányost, nem jelentett problémát. Sok értelme nincs, de félni tőle mint a tűztől, tapasztalat nélkül nevetséges indokokat felhozni nem kellene.

2020. márc. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!