@1352 kérdése:
Egy okmányok nélküli 125 ccm 2t motorra ha 50 ccm biztosítást és adásvételit kötök. Akkor az hiteles?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 20:06
1/6 D. Brasco válasza:
Annyira hiteles,hogy biztositasi csalasnak szamit......
2/6 anonim válasza:
Nem csak nem hiteles, hanem egyenesen tilos, és büntetik.
3/6 $$$$$ válasza:
Hát szabályosnak nem szabalyos. De mivel 50 eshez csak adasveteli meg biztositás kell. A rendör nem piszkál ha nem gyanakszik nagyon. Mielott nagy motorunk lett. Mi tuning 70-90 ccm közötti gépekkel toltuk a haverokkal. Ugyan így 50 es adasvételivel és 50 es biztosítással. Sose lett belőle bajunk. De nem mondom hogy nem is lehet de nekunk nem lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt le szarom hogy büntetik erre felé nem nagyon törődnek ezzel,de nem is ezt kérdeztem hanem hogy úgy hogy nincsennek okmányai kiderül e amikor kötöm a biztosítást hogy 125-ös és nem 50 es.
2020. márc. 17. 22:22
5/6 A kérdező kommentje:
Egybként meg mit tud csinálni a rendőr ha azt mondom hogy 50 esként adták el.....
2020. márc. 17. 22:24
6/6 D. Brasco válasza:
Ezt a leggagyibb "igy vettem" dumát szerintem el se mond neki.......max ha meg akarod nevettetni....
Egyébként meg azt kellene már felfognia az ilyen ügyeskedőknek.....hogy a legjobb dolog ami történhet veled,ha megbüntet a rendőr!Ugyan is továbbra sem a közegtöl kell félni hanem attol hogy mondjuk,egy baleset résztvevője leszel.....még ha csak vétlenként is.....na akkor leszel majd bajban........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!