USB csatlakozó beépítése?
Mindenkinek mást jelent a gagyi. ;)
Én egy gyári TNS 510-es Navigációt szereltettem be a rádió és cd helyére (2 din-es, szóval simán befér), így lett usb, aux és még számos funkcióm (és ugye a cd esetében is már le tud mp3-as file-okat játszani), és persze kaptam vele egy teljes EU térképes (sd kártyán van) Navit, színes hátsó tolatókamerával - magyar menüvel és navigáló hanggal - nem elcsúfítva az autó középkonzolját és összképét valami oda nem illő utólagos kütyüvel).
1-2 évente egy új SD kártya vétele a frissített úthálózattal pedig simán belefér a keretbe.
Vagy van még szintén egy olcsóbb - és tök gyári - megoldás, bontóból kell nézni egy ráncfelvarrás utáni fejegységet, azok már lejátszották az mp3-as file-okat, illetve a jobban felszerelt kivitelekben egy cd tárat is magukban foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!