Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » USB csatlakozó beépítése?

USB csatlakozó beépítése?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy 2005-ös toyota avensist. Eredeti rádió van benne és csak cd-ről vagy kazettáról tudok lejátszani zenét. Hogy lehetne megoldani hogy pendrive-ről is tudjak? Meg lehet ezt otthon is csinálni vagy bonyolultabb ennél a dolog?

2020. márc. 11. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Sokkal egyszerűbb, ha a zenéid kiírod egy CDre. Amúgy csak úgy lehet, ha cseréled a rádiót.
2020. márc. 11. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Legolcsóbb, gagyi megoldás az fm transmitter, amúgy hobbyelektronikai képességgel meg lehet oldani. Plusz Yatour cuccok vannak erre, az is megoldás lehet.
2020. márc. 11. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
FM transmitter egyáltalán nem gagyi megoldás. Ha beszerzés egy normális minőséget akkor hibátlanul működik.
2020. márc. 12. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 némileg más fogalmunk van a minőségről.
2020. márc. 13. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Fm transmitterből én blutooth-osat használok telefonról.Így dugdoni se kell semmit.SAL márkájú.Teljesen ok nem zörög bem serceg.
2020. márc. 14. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mást jelent a gagyi. ;)

Én egy gyári TNS 510-es Navigációt szereltettem be a rádió és cd helyére (2 din-es, szóval simán befér), így lett usb, aux és még számos funkcióm (és ugye a cd esetében is már le tud mp3-as file-okat játszani), és persze kaptam vele egy teljes EU térképes (sd kártyán van) Navit, színes hátsó tolatókamerával - magyar menüvel és navigáló hanggal - nem elcsúfítva az autó középkonzolját és összképét valami oda nem illő utólagos kütyüvel).

1-2 évente egy új SD kártya vétele a frissített úthálózattal pedig simán belefér a keretbe.

Vagy van még szintén egy olcsóbb - és tök gyári - megoldás, bontóból kell nézni egy ráncfelvarrás utáni fejegységet, azok már lejátszották az mp3-as file-okat, illetve a jobban felszerelt kivitelekben egy cd tárat is magukban foglaltak.

2020. okt. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!