Opel Astraban nagyon büdös égett szag van, mitől lehet?
Előfordul, hogy sáros lesz a kipufogó és ráég a sár. Ez egy ideig elég büdös tud lenni, de nem okoz semmi gondot.
De az is lehet, hogy a kuplungot megégetted. Mit jelent az, hogy furcsább a kuplung?
Máskor ha "randi" lesz a barátoddal , akkor ne föld útra menjetek le.
De az az égett szag lehet a gumitól is.
Ha gyorsan csinálja az ember megég a koton.
Megégetted a kuplungot, sajnos ez egy drága javítás lesz. Magától nem fog elmúlni, csak egyre rosszabb lesz.
Viszont az a kuplung már amúgy is az élete végén járt, csak egy kicsit segítettél neki gyosabban kimúlni.
Ha ferodolszagot éreztél, akkor megégett a kuplung. Sokat csúsztattad nagy gázadás mellett. Elég ragaszkdó szag, sokáig tart, míg kiszellőzik.
Anno mi egy Ford kisbusszal jártunk így kollégámmal mikor elakadtunk egy alföldi földúton az isten háta mögött. Nagy nehezen sikerült önerőből kikecmeregni a laza homokos talajon. Ott is volt egy kis égett szag. De mikor cseréltünk és átültem, én nem éreztem semmi furcsaságot a kuplungon. Utána még több mint 100.000km-t elment az autó selejtezésig, minden kuplunggond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!