Hol tudnék rendelni komplett sport légszűrő rendszerert Opel B Vectrához?
Egy B1-es benzines 2.0i 16v 100kw 136hp-s típusról lenne szó.
(Az ár lényegtelen)
Képtelen vagy használni a Googlet?
5 másodperc, és még lenne kazakól találat.
SPORT LEVEGŐSZŰRŐ OPEL VECTRA B (Alkatrész - Szűrő, Olaj)
racingbazar.hu/.../sport_levegoszuro_opel_vectra_b
SPORT LEVEGŐSZŰRŐ SIMOTA ÉLETTARTAM KB 150000KM TISZTÍTÁSA 15000KM AJÁNLOTT. TISZTITÓT PLUSZ OLAJZÓT SZETTBEN 3000FT TUDUNK HOZZÁ ADNI RACELAND MÁRKA KÜLÖN OLAJZÓ VAGY A TISZTÍTÓ KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ 1600FT.A TERMÉK OLAJOZVA KERÜL FORGALOMBA ÉS A KÉSŐBBI OLAJZÁSRA AZÉRT VAN SZÜKSÉG HOGY A LEGKISEBB MICRO MÉRETÜ PORSZEMCSÉKET IS MEGSZŰRJEOPEL VECTRA B MÉRET ...
Vásároljon Sportlégszűrő OPEL VECTRA dízel és benzin olcsón ...
www.autodoc.hu/.../sportlegszuro-15046/opel/vectra
Vásároljon olcsó Sportlégszűrő OPEL VECTRA dízel és benzin online könnyen és a kiskereskedelmi ár alatt Hasonlítsa össze és spóroljon olcsó árainkkal
Én segíteni akarok, Te meg kötekszel, ahelyett, hogy megnéznéd mit küldtem. Én tudok olvasni, értelmezni!
Amit küldtem, az RENDSZER!
Méltóztass kicsit legörgetni és ott az ajánlat a rendszerre!
Ezt akkor minek nevezed?
Én azt látom, hogy:OPEL Vectra
És azt négyszer, hogy: Sport légszűrő rendszer
Kérdező!
#4 válaszában első ránézésre egyből 4 különféle rendszert ajánl, de lehet, ha alaposabban belemélyednénk, még több is lenne.
Szóval nem tudom mire vágysz, de egyértelmű választ kaptál.
Sokféle ilyen bazári marhaság van, magában semmi értelme föltenni egy utcai autóra.
Kb. annyit dob a teljesítményen, mint egy bólogatós kutya a kalaptartón. :)
Első vagyok, nem értek veled egyet..
A hit számít!
Amikor felvettem finom bőr, izületeknél annak-rendje módja szerint lyukas vajszínú kesztyűmet, rögtön sportosabban reagált az autóm!
Megérte az árát!
Egy finom bőrkesztyű valóban képes kellemes érzést generálni, hiszen a kezeden/bőrödön viseled.
Na de egy direktszűrő a lezárt motorháztető alatt?
Még csak nem is látod.
Ha a valódi teljesítmény helyett beéred egy sportszűrő "nyújtotta" élménnyel is, akkor tegyél föl egy turbo feliratot, vagy egy Maserati emblémát, és hitesd el magaddal, hogy az..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!