Stabilizátor gömbfej mozgása?
Figyelt kérdés
Mennyire megengedett a stabilizátor gömbfej mozgása? Teljesen fixnek kell lennie, mint a kormányösszekötő gömbfejnek, vagy egy kicsit mozoghat? Kb. 1,5 éve lett lecserélve és kitámasztottam egy darab vassal, megmozgattam és eléggé mozog. Abszolút nem fix. Két hete húz a kocsi balra, okozhatja ennek a kopása? Elmehetett ez miatt a geometria? Persze nem csodálkozom, hogy tönkrement ennyi idő alatt, nem azért írtam, csak ilyen gyakran nem szokott elkopni. Többi szilent, minden rendben van, csak ennek van lógása. Vélemény?2020. márc. 7. 19:24
1/1 anonim válasza:
Ha minimálisan lóg akkor már kopog is, tehát a legjobb ha csendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!