Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kis fogyasztású olcsó...

Milyen kis fogyasztású olcsó autót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Váratlanul úgy adódott,hogy napi 200km kell ingáznom,és egy kis fogyasztású,olcsó fenntartású autót szeretnék venni,mert muszály,mit ajánlotok?Én a Golf 3 nézegettem,1.9 turbódízel vagy szívódízel motorral,az évjárat nem érdekel meg a kilométer,csak hogy olcsó legyen és ne sokat egyén,nagyjából 200-300 ezer körül nézegettem,még milyen autót tudnátok ajánlani ami olcsó,kis fogyasztású,dízel,stb?

2020. márc. 6. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ekkora távra csak diesel.

A keretet figyelembe véve, a turbó felejtős, csak szívó diesel, de ebben az árkategóriában elég magasra raktad a lécet.

Ezt gondold át mégegyszer.

Havi 4-5 ezer kilóméternél inkább a megbízhatóság az elsődleges szempont.

2020. márc. 6. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy adódott hogy Szolnok mellől kell feljárnom Pestre,egy autószervízbe dolgozni,azért kell hogy az első 3-4 hónapot lehúzzam azzal,rendbe jöjjek anyagilag,utána egy Golf 4 1.9 TDI vagy PDTDI szeretnék,csak most vesztem össze nemrég a főnökömmel,ott volt céges autó,azt használtam,és most nemrég sikerült Pesten vagy Pest mellett egy autószerelői állást találnom,még nemtudom pontosan,ha legalább egy 3-4 hónapot elmegy alattam az jó,de inkább egy félévet......
2020. márc. 6. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Golf 3 egy forintot nem ér, szerintem hulladék autó. Én életemben nem ültem még olyan Golf 3-ban ami ne lett volna széthullva. A beltere egy gyötrelem, iszonyatosan kicsi a kategóriához képest is, szerintem semmire nem jó, nem értem, miért népszerű.

Főleg manapság amikor a 4es Golf is 300ezer fttól van járóképes, igazán értelmetlennek látom.

2020. márc. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!