Teljes színváltoztatás?
Sziasztok! Ha más színűre van fóliázva az autó akkor mi a teendő pontosan? Próbáltam utána olvasni interneten, de mindenhol csak felületesen találtam meg.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Következő műszakinál megszemrevételezi a dolgozó, ha nem színvak, az autódat, és bejegyzi az adatlapra, amivel az okmányirodába el kell bandukolni. Ott beírják a színváltozást.
De közöld a műszakin is ezt, mert képesek nem észrevenni.
Kamerás gépjárműellenőrzésnél meg fennakadhatsz.
Biztos ami biztos, menj be egy okmányirodába, és húzz 3 sorszámot, mert minden ügyintéző mást mond....(nem vicc)
Én végigültem az összes ügyintézőt, és mint a bolondok, beszéltek összevissza.
Hívd fel az NKH-t, és kiderül 2 perc alatt.
Ha fóliázol, akkor még elvileg NKH-hoz sem kell vinni, mert nem "végleges".
A fóliás cégtől kérj segítséget, mert ők csinálják ezt.
Nekem is fóliás mondta, hogy csak kb. 2000 Ft-ért tesznek egy bejegyzést a forgalmiba, hogy az alapszín helyett milyen színe van. De a részletekre már nem emlékszem
Fóliázással semmi teendőd nincs, elég ha nálad van róla a műbizonylat a forgalmi mellett (fóliázott autóm van nekem is). Akkor is elég ez, ha más színre van fóliázva.
Ha át lenne fújva, azt be kellene íratni a forgalmiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!