Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan ismeritek szerintem a...

Sokan ismeritek szerintem a tuning box-ot. Benzines kocsiknál is alkalmazható?

Figyelt kérdés

2020. márc. 5. 19:27
 1/8 D. Brasco ***** válasza:
87%

Alkalmazható,bár én személy szerint távol tartanám magam tőle tekintve hogy egy csomó gagyi bóvli szar van belőle a piacon,ami sokszor többet árt mint használ.

Meg remélem amugy valamilyen kisköbcentis szivo benzinest akarsz hergekni vele?!

2020. márc. 5. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha kis köbcentis,ha nem akkor is ott van teljesitmeny változásban. Gondolom kárt úgy sem okoz a motorban,csak ha őrült módjára nyomjuk neki.
2020. márc. 5. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Alkalmazható, viszont közel sem fog annyit számítani, mint egy dízelnél (max 10 lóerő).
2020. márc. 5. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
attól tartok, ha nem turbós a motor, akkor teljesen felesleges a beavatkozás. Ilyenkor kb a fordulatszámot engedi magasabbra és lehet, hogy 5200-nál 10 lóerővel többet tud, de ezt szinte sosem fogod érezni, mert nem így közlekedsz.
2020. márc. 5. 21:50
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
100%

"Ha kis köbcentis,ha nem akkor is ott van teljesitmeny változásban. "

Azt a teljesitmeny növekedest amit ezek a tuningboxok igernek nyugodtan eloszthatod kettővel,meg gyököt is vonhatsz belőlük......es akkor el is jutunk ahhoz a kerdeshez hogy van-e egyaltalan ertelme kinlodni meg egy vagon penzt kiadni azert a plusz 3-4lóerőért cserébe.....mar ha egyaltalan lesz növekedés!Meg már ha egyaltalan nem teszi tönkre a többi elektronikát stb stb....főleg mint ezek a filléres aliexpresszes meg egyéb hulladék oldalrol rendelt vackok,amik kb annyit tudnak,hogy átverik a motorvezérlőt.....általában a hűtőfolyadék hőmérséklet értékével.....igy a vezerlő azt érzékeli,hogy allandoan hideg a víz ezért megdúsítja a keveréket azt cső......és elvileg majd a többlet benzintől jön a többlet teljesitmeny......amit ha kicsit is ertesz az autókhoz magad is belathatod hogy ez nem így működik!Nem attól fog jobban menni egy auto hogy orrán száján öntöd bele a benzint

2020. márc. 5. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Viszont egy 1.8 turbónál már úgymond, "van értelme"?
2020. márc. 5. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Skoda? Mert akkor...a többiek tudják.

Amúgy igen, ennél a motornál van értelme. De: nézesd meg szakértővel, mert ez a motor érzékeny a túlterhelésre.

2020. márc. 5. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

A turbós motorból több lóerőt ki lehet hozni, de inkább a chiptuningot ajánlanám.

Most merültem bele én is a témába, mert többlet lóerőt szeretnék a kocsimba. Bár már így is 150 le. 1.6 turbó. A chiptuning +55 lóerőt ad majd hozzá, így lesz 205 le.kapsz 2 hét kipróbálási garanciát, ha nem vagy megelégedve a végeredménnyel, vissza kapod a pénzt és vissza írják a gyári értékeket.

De csak turbós motorral van értelme, szívós motornál nem nagyon fogod észre venni azt a plusz 4-9 lóerőt

2020. márc. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!