Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utólag tempomatot olcsóbban?

Utólag tempomatot olcsóbban?

Figyelt kérdés
1. generációs Toyota Yaris dízelbe szeretnék utólag tempomatot beszereltetni. Kerestem a gugliban az ajánlatokat, de eléggé drága olyan, 120.000 körül. Van itt olyan, aki olcsóbban csinálná meg, vagy tud valakit? Budapest környéke. Köszi!

2020. márc. 1. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
tempomatszereles.hu
2020. márc. 1. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

tempomatszereles.hu

"VW csoportos autók tempomat beszerelésére specializálódtam, mivel felismertem, hogy az autók többségének elektronikája már fel van készítve a tempomat funkciók kezelésére, így a tempomat beszerelés egyszerű, gyors (30 perctől 1,5 óráig), nem jár semmilyen veszéllyel."

nem is tudtam hogy a Toyota is VW csoportos autó

2020. márc. 1. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondj le róla nem azért mert bármi veszélye lenne hanem mert csak szokás kérdése hogy az ember használja az én autómban van, és egy hibakód miatt egy hónapig nem tudtam használni és teljesen elszoktam tőle amin viszont továbbra is agyalok az a hátsó légrugó az is kb ennyibe kerül
2020. márc. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!