Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok nemrég lett meg a jogsim és kocsit szeretnék venni. BMW ben gondolkodok mivel az felvágós és olyan típusban amelyiknek lehet nyomni a gázt és bírja. Szerintetek?2020. febr. 29. 19:27
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és 1 millió ft körüli árban
2020. febr. 29. 19:30
4/15 anonim válasza:
Minek kérdezed ha tudod mit akarsz?
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom azért kellene a segítségetek
2020. febr. 29. 20:09
6/15 anonim válasza:
Leírtad, hogy lefingott ócska BMW kell, amivel lehet feszíteni a telepen. Vegyél egyet, aztán majd leadod bontóba ha elfogyott a pénz, aztán kész.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem ócska kell hanem rendes jó állapotú
2020. febr. 29. 20:50
8/15 anonim válasza:
Rendes, jó állapotú BMW 750 ezerért? Azért ennyivel számolok mert lesz még költséged vele, szerintem mire a neveden lesz és megcsinálod az első szervizt, befizeted a biztosítást jóval egy misi felett leszel. Bár ha hiszel a mikulásban akkor ilyen autó is létezhet.
9/15 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit többér is csak nagyon szeretnék egyet mivel bejön a stílusa a kocsinak.
2020. febr. 29. 21:22
10/15 anonim válasza:
50% hogy troll 50% hogy csak a tipikus frissjogsis kölyök, sajna minden második ilyen szinte, ódi vagy béjemvé kell, lehessen taposni, némelyik annyit odaír, hogy én a kivétel leszek, normálisan vezetem, aztán jobb esetben csak a fára csavarodnak rosszabb esetben egy másik vétlen közlekedőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!