Mennyire kényelmes egy Kawasaki Ninja 250 R, vagy hasonló motor?
Figyelt kérdés
Csak mert azt mondják, hogy a sportmotorok eléggé kényelmetlenek, de ez inkább sporttúra, nem? A méretével nem lenne baj, mert jómagam is kifejezetten alacsony vagyok. Őszintén szólva én sem annyira hajlok a nagyon "görnyedős" motorozáshoz, de akkor ez nem az a kaliber, ha jól értesültem, nemdebár?2020. febr. 27. 15:53
1/7 Nyakasparasztgazda válasza:
Ninja vagy hasonló Motor fórum?????
2/7 dirtboy válasza:
egyáltalán nem sporttúra
ez a görnyedős fajta,hegyes térdszöggel,vékonyan párnázott sportos üléssel
3/7 anonim válasza:
Nagyon kényelmetlen,az sportmotor,nekem a nagytesó van zx10r.
4/7 anonim válasza:
Minden ember más. Hiaba mondunk itt neked bármit, neked lehet kényelmes. Ki kell próbálni.
5/7 A kérdező kommentje:
[link] Ebben azt írják, hogy akár egyenes háttal is motorozható.
2020. febr. 27. 16:27
6/7 anonim válasza:
Kényelmetlenek, mert nem arra tervezték, hogy gyönyörködj a tájban. Amúgy meg ki kell próbálni.
7/7 dirtboy válasza:
az utolsó bekezdés szerintem mindent elmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!