2011-2012 Audi A4 vagy 2008-2010 BMW E60?
Audi 2.0 TDI
BMW 3.0d
Megbízhatóság, vezetési élmény, szerviz igény, fenntartási költség, presztízs, stb.
Még mielőtt jönne a kérdés, hogy fér össze egy 200 ló alatti egy 200 ló feletti kocsival úgy, hogy BMW-ből csak a sorhat a megbízható, de akkor már nyilván nem 525 hanem 530d kell (535 már hülyeség), Audinál meg ez az ajánlott a motorválasztékból.
Tudom, hogy az A6 az ellenfele, de ez ugye egyel újabb A4, tehát szerintem lehet ellenfélnek tekinteni, már csak azért is mert az A6 igazából felesleges létező kategória, pont mint az A8, csak arra vannak kb hogy megmutassák kinek mennyi pénze van. Most, hogy ezt tisztáztuk, nem kérek ezzel kapcsolatos kérdést, hanem az én kérdésemre kérek hasznos választ. Köszönöm. Nem állok le vitázni senkivel, aki fentebb leírtakkal nem ért egyet, úgyhogy ők ne is írjanak inkább, köszi.
Nagyon bele lehet nyúlni mindkettővel, az olcsóbb ársávban igazi kilométer bajnokok bújnak meg. 300e km simán bennük van 8 évesen. Ne higgy a km számlálónak, tájékoztató jellegű adat :)
Jól látod, nem egy kategória a két kocsi, az audi gyengébb és szűkösebb, viszont szervizköltségben jobb választás, mert csak 4 henger, egy nagyobb felújítást olcsóbban megúszol.
500e ft-t hagyj meg a számládon a kisebb javításokra :)
Én úgy gondolom nem a km számít, hanem a szervizek bizonyíthatósága.
Venne a franc 150 ezer km-t futott autót ha van helyette bizonyítottan szervizelt 250-300 ezres futásteljesítményű, ami már minden nagy költséges szervizen átesett, szemben az előbbivel.
Megmondom oszinten, hogy szerintem kulonosebben egyiknek sincs manapsag presztizse, kulonosen az e60-nak, de a4es eseteben is ertelmetlen ez a fogalom. Pocshosszabbitonak manapsag az 1-2 eves A8-at lehet hivni, ilyen van a fonokomnek, errol minden idiota, laikus stb. azonnal tudja, ki a gore.
A masik ketto csak pocskoszoru ilyen szempontbol. Fenntartasra viszont nem sokban marad el, mindketto nagyon draga, az audi talan olcsobb valamivel
En szemely szerint ebbol a kategoriabol nem ezeket vennem, inkabb japant. Pl. Lexus-t is erdemes megnezni, mashogy allnak hozza az emberek, es abszolut luxus kategoriat kepvisel az is.
Megbizhatosagra veri mindkettot, olcsobb fenntartani, persze ez sem olcso auto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!