10 osztály, fog kelleni a jogosítványhoz márciustól?
Figyelt kérdés
A suliban a tanárok erről beszélnek ami szerintem kamu.
Mennyire igaz vagy nem igaz ez?
2020. febr. 24. 17:51
11/15 anonim válasza:
Értelmi szinted és jellemed alapján jó ha lehetsz 14, de azok is értelmesebbek általában.
12/15 anonim válasza:
Nem ismerlek, remélem nem lesz jogsid, amíg ilyen éretlen vagy.
Amint érettebb leszel, nyugodtan kezd el. Addig kerlek ne...
13/15 anonim válasza:
Romániába. De ott annyi az általános.
14/15 anonim válasza:
Gondolom a kérdezőnek is van vagy 4 osztálya, abból is 2 első meg 2 második... Azért érinti ennyire érzékeny neki a téma.
15/15 anonim válasza:
Jól van így ahogy van. A legtöbb szabályszegő vagy őrült vagy nevezd bárminek azok tudnak vezetni. Hisz a forgalmi vizsga elég szigorú mégis átmentek rajta. Az a baj hogy miután megvan a jogosítvány már leszarjàk a szabályokat meg mindent is. Ráadásul minél többet vezet annál nagyobb az önbizalma és azt hiszi nem érheti baj. Szóval nem az a baj hogy csak 8 általános kell ehhez hanem az hogy az ilyenektől nem vonják be azonnal örökre. Azt kell sokkal szigorúbbá tenni. Illetve ha rajtam múlna én akkor bírságokat osztogatnék hogy megbolondulna az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!