Szerintetek egy autó miért nem indul be? Daewoo nubira 1.4 se 2004 évjárat.
Semmi extra. Megfőzted a motort.
A szerelő meg össze hozta annyira, hogy fizesd ki, és érj ki a kapun.
Víz nélkül nem megyünk 10 km-t egy kocsival. Legfeljebb párszáz métert, ha hodegen indítod be. Tönkretetted, búcsúzz el szépen tőle. Motorcsere, vagy irány a bontó.
Szerintem az általános iskolai fizika tananyag, hogy a "csapi víz" nulla fokon megfagy. Ha az autóban csapvíz van, és éjszaka minuszok vannak = megfagy a víz a hűtőrendszerben.
Szerintem azért nem indul, mert annyira tönkrement a motor, hogy nem tudta/akarta rendesen megjavítani a szerelő sem.
Bontott motort érdemes keresni, de erősen javaslom, ha bármiben BIZONYTALAN vagy, KÉRDEZZ meg egy megbízható ismerőst!!!
Nem is értem, hogy ha nem jegyezted meg a jogosítvány megszerzésekor, hogy autó hűtésre fagyálló keveréket használunk, hogy gondoltad csapi vízzel feltölteni a rendszert? Gondolom, nem úgy került hozzád a kocsi...
Attól, hogy elindul a motor, még nem minden esetben alkalmas a közlekedésre, pl. hengerfejes autó. Kérdezz, az nem kerül semmibe, és ez az élet minden területén alkalmazható jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!