Az SLR és az SLS Mercedes-nek is volt egyedi fényezése?
Szerintem nem vagy tisztában az EGYEDI szó fogalmával. Benne van a nevében amúgy...
Onnantól kezdve, hogy a modellnél SZÉRIA felszereltség voltak ezek a színek, onnantól kezdve nem egyedi. Lehet hogy feláras, de tudtad kérni. Volt ilyen opció. Ez szerintem nem egyediség.
De a világban fut 7000 ilyen citromsárga AMG GT, meg 6500 zöld. (Most csak bemondtam számokat). Ez nem egyedi.
Egyedi az, ami nincs minden autón (Modellen belül sem).
Egyedi az, ha megkéred a Mercedest, hogy neked súlyos felárért egy olyan színt keverjenek ki, amit nem lehet választani az autóhoz. És jóesetben a világon senki másnak nem lesz olyan színű AMG GT-je. Ezt jelenti hogy egyedi. Teszemazt gyöngyház hupilila.
Ez a citromsárga, meg ez a zöld, ez nem egyedi. Oké, hogy a mezei A osztályhoz nem tudtad kérni, de a szín egyébként elérhető az AMG GT színpalettáján.
Te...Elolvastad amit írtam? Én konkrétan a Solarbeam meg Green hell AMG GT-kről beszéltem. Nem más autómárkáról. Nem más autótípusról. Hanem hogy az AMG GT nél ez a szín ez a felszereltség része B+.
És leírom ugyan azt amit már leírtam. Attól, hogy nem elérhető minden Mercedes modellhez ez a 2 szín, attól még nem egyedi. MERT AZ AMG GT-BEN KÉRHETED. ÉS KÉRIK IS. Mert a Mercedes AMG GT-nél ez egy GYÁRI (ÉRTED?? GYÁRI!!!) SZÍN. Amikor veszel egy ilyen autót, és a színéhez érsz, ott lesz ez a két opció, hogy Solarbeam, és Green Hell. Be tudod ikszelni, hogy te ilyet akarsz. Hogy írjam még le, hogy megértsd? Ha valami szerepel egy autógyár opciói között (legyen az alap felszereltség, vagy extra), onnantól kezdve az nem egyedi.
És szintén magamat ismétlem. Még mindig a konkrét AMG GTről beszélünk. Szrerinted hány Solarbeam és Green hell színű AMG GT van a világon? Egy-egy? Lószart. Több ezer. Gyári színről beszélünk.
Ugyan úgy tudod választani ezt a két színt ha AMG GT-t veszel, mint a "brilliáns kék" "iridium ezüst" és a többi szart.
Tehát az általad felsorolt színek nem egyediek. Attól, hogy csak az AMG GT-hez választhatóak, attól még nem lesz egyedi.
És leírom megint ugyan azt, amit egyszer leírtam:
Egyedi szín = Olyan szín, ami nem része a széria felszereltségnek. Tehát nem rendelheti akárki, mert nincs olyan opció. Tehát nem olyan színű lesz minden ötödik AMG GT.
Az AMG GT színpalettáján nincs például lila. De ha te kérsz egy lila AMG GT-t, na akkor annak egyedi színe lesz. Mert vélhetőleg nincs még egy olyan lila a világon.
És de, az első hozzászólásommal válaszoltam is a kérdésedre. Miszerint semmi értelme. Mert ezek nem egyedi színek. És nem tudod mit jelent az egyedi szó. De még arra sem vetted a fáradtságot, hogy utána járj.
Érted már? De biztos én vagyok a hülye. Konkrétan felmentem a Mercedes honlapjára és megnéztem neked. Az általd felsorolt 2 szín annyira egyedi, mint a az ugyan ehhez a típushoz választható másik 10.
Onnantól kezdve, hogy a modellnél SZÉRIA felszereltség voltak ezek a színek, onnantól kezdve nem egyedi. Lehet hogy feláras, de tudtad kérni. Volt ilyen opció. """""""""" Ez szerintem nem egyediség. """"""""""
SZERINTED!!!
Ezzel le is zárhatjuk ezt a fölösleges témázást.
De még mindig baromság a kérdésed :D. Volt-e egyedi fényezése az SLR-nek meg az SLS-nek? Válaszolok: NEM
Mint ahogy az AMG GT-nek sincs. Mert az nem egyedi. Örülsz?
Az, hogy te hülye vagy, és nem tudod mit jelent az egyedi fényezés, az nem az én hiányosságom. Ezek a fényezések amiket itt szentül egyedinek hiszel, az maximum modellspecifikus. De nem egyedi. De látom nehéz a felfogásod :D.
És én sem gondolom, hogy a Mercedes neked adni fog olyan színt amit választasz. Azt példának mondtam, hogy felfogd, mi az isten F###-át jelentene az, hogy egyedi szín. De képtelen vagy felfogni amit írok.
Ha elmész egy Mercedes AMG GT találkozóra egy Solarbeam AMG GT-vel. Ahol rajtad kívül van 45 Solarbeam, meg 72 Green Hell színű autó. Akkor szerinted neked egyedi fényezésed van? Ja. Annyira egyedi az a két szín, hogy szerintem AMG GT-ben a leggyakoribban kért szín a fekete mellett ez a nyavalyás citromsárga.. És a legyártott AMG GT-k nek szerintem a 30%-a ilyen citromsárga, mint amit te EGYEDI-nek hívsz.
Ez a szín MAXIMUM Mercedes modellek között """"egyedi"""". De ezt nem így hívjuk. Hanem hogy az a szín modellspecifikus. Csak bizonyos modellhez választható. De nem egyedi B+. Fogd már fel a hülye fejeddel :D.
Előző generációs G osztálynak (azon belül is az AMG-nek) volt olyan felnije, amit tudtommal csak a G osztályra raktak. De azon belül nagyjábol az összes redvás G63 meg G65 AMG-n az a felni van. Akkor neked egyedi felnid van? Hagyjál már a hülyeségekkel.
Csak az S osztályban van lábratrós, agyon vissza döntögethető ülés, lehajtahtó tálcával. Akkor az egyedi? Egyedi a lónak a F###-át. Ott van minden második S osztályban. Nem egyedi. Hanem modellspecifikus.
C63 AMG Black series? Csak annak volt olyan felnije amilyen. Egyedi? Nem. Az összes C63 Black series azzal a felnivel jött ki.
És ha kicsit vennéd a fáradtságot és tovább gondolod. Green hell és Solarbeam. Rikító szín mind a kettő. Ilyeneket versenyautókhoz szoktak csinálni. Nem véletlen, hogy ezeket nem tudod kérni S osztályhoz. Mert senki nem akar ilyen színű S osztályt. De ilyen színű C osztályt sem. Meg G osztályt sem. Ezek versenyautós színek. Amit mit ad isten, a versenymodellhez (AMG GT) lehet kérni.
Többet nem vitatkozok veled. Mert ha ezek után sem vagy képes felfogni amit írok, meg azt hogy emiatt full értelmetlen a kérdésed, akkor sík hülye vagy.
Ja igen. Valakiről sokat elmond a gyakorikérdéseken feltűntetett %-os "értékelése". Van, hogy tök evidens dolgot kommentelek, és valaki lepontozza. Úgyhogy erre nagyon ne alapozz. Hidd el, az emberek arra adnak pozitív értékelést, ha valaki azt kommenteli, amit látni látni akar. Csinálnék mégegy profilt, felvinném neked 80% fölé, ha olyanokat írnék ami nem igaz, viszont tetszene a kérdezőnek.
És ugyan ez van itt is. Először teljesen normálisan leírtam, hogy nincs igazad, és érveltem mellette. Majd te visszaírtad, hogy mekkora egy hülye vagyok. De közben át se gondolod, amit én írtam. És szentül hiszed, hogy neked 100%-ban igazad van.
Látsz egy értékelést és egyből azt gondolod, hogy fogalmatlan vagyok a témához, mert te egyedinek gondolsz valamit, amit nem úgy hívunk. Én értem, hogy te mire gondolsz, de nem az a neve.
Elárulok még valamit. Diplomás mérnök vagyok, és autóiparban dolgozom, szóval lehet mégsem vagyok annyira hülye a témához, mint hiszed. Ha tudnád hány ilyen modellspecifikus dolog létezik az autókban, amit csak az adott modellhez lehet kérni, de azokban szinte mindegyikben ott van, rádöbbennél, hogy elég vicces dolog egyedinek hívni ezeket.
Mert akkor ezen az elven, ha van egy Skoda Superb-ben egy olyan extra, ami csak a Superb-be kérhető, akkor az neked egyedi. Az nem baj, hogy a legyártott 1.000.000 Superbből 850.000-ben ott van. Te akkor is egyedinek hívnád. Annyira egyedi, hogy a világon "csak" 850.000 másik Superb van, amiben ott fityeg ugyan az az extra.
De valóban igazad van, hagyjuk ezt. Amég én normálisan érvelek, nálad az az ellenérv, hogy hülye vagyok, meg különben is szar az értékelésem :D.
Nem kell visszaírni. Csak gondolkodj kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!