1960-as Ferrarit érdemes megvenni?
Mutass már olyan oldalt ahol ennyiért kapni ilyet!!!
1960-as évekbeli ferrarik ritkaságtól ,és állapottól függően 200 ezer és 2,5 millió -nem forint, hanem- ANGOL FONT áron futnak.
Ezt én sem tudom hol láttad, de linkeld be. Holnap megyek és veszek kettőt.
Ilyen korabeli (eredeti, nem replika) Ferrarik eurómilliókért (ha nem euró tízmilliókért) mennek ember. Még egy full rozsdás, lebontott kasznit sem kapsz ennyiért.
Én nem tudom mit láttál. Vagy replika, vagy nem Forint volt, hanem Euró / Dollár / Font / Akármi.
Jelenlegi legolcsóbb Ferrari típus az a Ferrari Mondial (80-as évek). A kínálat legalja is 7-8 millió Forint. A valamirevalóbbak 10-12. Hogy ezekhez nem fogsz egykönnyen egykönnyen eredeti alkatrészeket kapni, azt borítékolom. Utángyártott biztos van.
De nem sokan foglalkoznak Ferrarikkal az országban, azt megmondom. Biztos lenne jelentkező, aki elvállalná, de én nem bíznám akárkire :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!