Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Késő már leváltani az oktatót?

Késő már leváltani az oktatót?

Figyelt kérdés
Négy vizsgán vagyok túl, szívem szerint itt hagynám az egész iskolát, új oktatót keresnék. De ilyenkor az ötödik vizsgára ez nem gáz? Egyáltalán fogadna az új iskola emiatt?
2020. febr. 18. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:

mindig van esély. Talán tudni kéne, mi si a gond? Járműkezelés, lefullad, vagy nem tudsz sávot tartani, parkolás...esetleg nem álltál eg a zebra előtt, vagy a stop táblánál?

Nem biztos, hogy az oktatón múlik a sikeres vizsga. Amúgy nem tenvagybaz első, akinek ötödikre sikerült.

Az új iskola sem tud csodát tenni. Várj, gondold át...nagyjából minden fejben dől el...ezért kell alaposan átgondolni, és nem izgulni. A stressz a legnegyobb ellenség.

2020. febr. 18. 07:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Az első kettő bukásom járműkezelès miatt volt. Parkolás, illetve hátra gurulás. Volt egy vizsgám, ahol irányjelző miatt buktam, mert a kormány mozgása kikapcsolta, emiatt úgy jött le, hogy nem irányjelzőztem. Talán az első kettőre túl hamar mentem, nem kellett volna, de ugye így az az esély is úszott.
2020. febr. 18. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a vizet kell lecserélni vízbefúlás elkerülésére.

Az új oktató mellett nem követnéd el ugyanezeket a hibákat, mint most?

2020. febr. 18. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Talán nem, mert a gyakorlásokon vizsga előtt belenyúl a kormányba, a pedálokat is nyomja, parkolaskor folyton magyaráz...stb.
2020. febr. 18. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

sosem késő! rengeteg barom oktató van, aki abszolút alkalmatlan a feladatra.

pl aki úgy elvisz vizsgára hogy még előtte belenyúlkál, az egy feleőtlen gyökér. mivan ha véletlenül átmész, és úgy mehetsz egyedül forgalomba, hogy közveszélyes vagy....

2020. febr. 18. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Cseréld le. Legalább biztos leszel magadban,hogy készen állsz-e a vezetésre.
2020. febr. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!