Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért megy el az óra (km,...

Miért megy el az óra (km, viz, benzin fordulat, belső világitás, irányjelző)?

Figyelt kérdés

Menet közben eggyet gondolt leesett az összes mutató,de a km az megált 50 a fordulat meg 2000 körül

Leálitottam,ugy maradt akkor is,megnéztem a biztositékokat,de jo vokt mind,miután egyesével kiszedtem,visszajött minden.

Van hogy bekapcsol vagy kikapcsol magátol a rádió

Ezek egy biztositékon vannak tudtommal,mert a multkor is ez volt csak akkor ki is ment egy 10a bitositék,kicseréltem utána minden jo volt

Mi lehet a hiba?

Erősitő és mélyláda is van az autóba

1999 Opel vectra b2

1.6 16v

2020. febr. 14. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

10 amperes bizi ment ki? Bakker annyival már hegeszteni lehet.

"Erősitő és mélyláda is van az autóba"

Gondolom ezek ti voltatok.

Valamit mocskosul elcsesztetek!

"Miért megy el az óra (km, viz, benzin fordulat, belső világitás, irányjelző)? Menet közben eggyet gondolt leesett az összes mutató,de a km az megált 50 a fordulat meg 2000 körül"

Mert azt hiszi az autó, hogy ütközött!

2020. febr. 14. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Miért,hogy mondod akkor,hogy hanyas?

Ütközött?

Miért érzékelné úgy?

2020. febr. 14. 18:40
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:

Nem érzékeli úgy az autó hogy ütközött, egyszerűen nem kap áramot a műszeregység és az a 2 úgy marad, a többi leesik/kialszik stb.

Előszöris azt kellene kitalálni hogy a két hibának van-e köze egymáshoz, illetve ti rontottátok-e el az erősítő bekötésénél.

Olyat még nem láttam ahol a műszeregység a rádió biztosítékán lenne, általában a rádió-szivargyújtó a közös, de sosem tudni...

Az erősítő honnan kapja az áramot? Egyenesen az akksiról?

Én kezdésnek az akksisarukat nézném meg. Legyenek fent feszesen, érintkezzenek rendesen, legyenek tiszták.

Egy hasonló korú autón kasztnit javíttattam, a szaki elfelejtette meghúzni a pozitív sarut és nekem is elszállt a műszerfal, rádió, stb. Meghúztam a sarut, kivettem majd visszaraktam a főbiztosítékot, utána ment tovább az élet.

A rádió ki-bekapcsolás nem lehet hogy a rádió hibája? Érdemes lenne ideiglenesen belerakni egy másikat próbaképp.

2020. febr. 14. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen az aksirol,a media marktban lett vásárolva a kábel szett.

A meg van egy szál rem szál a rádiótol

Meg egy test az erősitőtöl a csomagtartó fémrészéhez

2020. febr. 14. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem a rádió biztositékán van,hanem lent egy biztositék ki ment,kicseréltem és vissza jött minden utába de most csak ki vettem meg vissza raktam és jo volt
2020. febr. 14. 19:54
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:
Érintkezési hiba a biztosítéktábla környékén?
2020. febr. 15. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Tegnap mielőtt elindultam lehuztam a rádiót,mentem vagy 100km-t

És most jó

2020. febr. 17. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!