Megválnál egy megbízható autótól?
Írta a kérdező hogy a komfort miatt (is) vette a Mazdát, hiába jöttök a fogyasztással, a komfortérzet értékèt nem lehet számszerűsíteni. Én megtartanám, felesleges aprópénzért eladni ha nem érzed meg a fenntartási költségèt. Azt is érdemes lenne kiszámolni hogy egy néhány napos szervíz-autóbérlés esetén mennyit spórolsz a bérautón, így nem is annyira drága a garázsban parkoltatni.
Nem kötelező erőn felül autót vásárolni. Lett volna pénzem 2-3 éves autóra (sőt talán újra is), de töredék áron vettem egy 13 éves tucat-Hondát. Nem kellett újabb, így pont jó.
#10. a körlámpás tucatcorollából a 2 ajtós az nem is volt rossz.
ezen felül ami érdekesebb volt az a celica, és a supra vonal, de nem hiszem hogy supra lenne. szóval modelltől is függ, hogy mennyire kultgép.
#11: És hol írtam, hogy vállalja túl magát?
#14: Pont ezt mondom, hogy egy semmi extra Corolla. Ne hasonlítsuk már Supra-hoz...
"10+ éves másikra futotta csak, ezért gondolom érzed a fenntartási költségeket is."
Csak erre válaszoltam. Azért mert valaki 10+ éves autót vesz, nem feltétlenül azt jelenti hogy erre is alig tudta összekaparni. Nem mindenki a szomszédnak veszi az autót, lehet hogy csak a "számolatlanba" belemarkolt és abból vett egy neki tetsző autót.
#16: Persze, mert az emberek úgy szokták, hogy számolatlanul áll otthon a pénz, aztán vesznek egy ilyet...
Normális ember meg nem azért vesz jobb, újabb, drágább autót, hogy a szomszédnak jobb legyen.
Tény hogy az emberek 90%-a az utolsó kuporgatott fillérkéjükből vesz autót hogy a szomszédot hátha megeszi az irigység, de annyira kiszámolja, hogy egy féltank benzinre se marad.
De nem mindenki. leszarom én is a szomszédokat, 20+ éves vackokat veszek magamnak rendbehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!