800-ig mit lehet nézni?
Halohali!
Első autómat venném, van rá 1,2 miskám, szóval nagyjából 800-ért venném!
Esetleg tudtok ajánlani valamit?
Amit nem szeretnék:
Swift, BMW, Merci és Opel.
Skoda Fabia (legalábbis a semennyiresem "érdekes" verziók)
23 vagyok, azért menjen, de bőven nem baj ha inkább biztonságos.
:)
Lehet akár kombi is!
Én még Toyota corolát is néznék a helyedben!
(Végre egy normális ember aki egy normális autót akar venni)
Grat.!
#2 Megnézem
#6 az nagyon kicsi! :/
#7 tudom.
Fiat Stilok nagyon jók ennyiért. Az a 3 ajtós szép, az 5 ajtós praktikus de kinézetben semmi extra a kombi meg még nagyobb. A három karosszéria változat hátulról olyan mintha nem is egy modell lenne. Az 1.2, 1.4 és 1.8-as motorok szinte golyóállóak, az első kettő keveset is fogyaszt (ha ez szempont). Az 1.8-assal azért már rendesen is lehet menni. Az 1.6-osoknak szokott komolyabb problémája lenni ( [link] Az eddig felsoroltak közül messze ez a legjobb tudás terén és mivel "szar olasz" ezért ára sincs és gyakorlatilag ugyanannyiért jóval többet kapnál mint az előbb felsorolt modellekből
Focus MK1: 1998-tól
Fabia: olcsó VW Polo/Golf
Astra H az ami talán jobb mint a Stilo de 800-ért szerintem rizikós a Astra H
A Stiloval jó járnál 2001-ben a multikormány, ketzónás digit klíma, esőérzékelő, kulcs nélküli indítás, tolatóradar egy alsó-középkategóriás autóban nem volt rossz... Csak sajnos Magyarországon nem éppen a jól felszereltek tolonganak a használtautón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!