Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabantot mennyi pénzért...

Trabantot mennyi pénzért lehet venni olyat ami nincs szétt rohadva teljesen?

Figyelt kérdés
Nem troll kérdés imadom a regi autokat

2020. febr. 12. 09:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy egyikkel sincs tapasztalatom csak abból tudok tájékozódni amit hallottam
2020. febr. 12. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Trabantot mostanában már csak érzelmi alapon vesz /tart az emberek többsége. Ebben a megközelítésben pedig racionális érvek úgysem számítanak. Nekem mindig a 2 ütemű volt az igazi Trabant, a 4 ütemű csak egy furcsa öszvér. És nem igaz, hogy nem lenne megbízható, egy rendben tartott példánnyal bárhova el lehet indulni. Az alkatrészek nem drágák, és javítani sem nagy művészet. Persze újabban az autószerelők nem szeretik, mert egyre kevesebben értenek hozzá, de mindig találni olyat, aki megörül neki, mert már rég látott ilyet. A használatnál, karbantartásnál észben kell tartani, hogy ez egy 50 éves konstrukció, egész más mint egy ma megvehető bármi. Mint minden autónál itt is az a legfontosabb, hogy ne egy lepusztult, széthajtott példányt vegyél, mert az sosem lesz jó. Véleményem szerint az egyik legolcsóbban megvehető, és fenntartható, igen hangulatos veterán.
2020. febr. 13. 14:08
 13/17 A kérdező kommentje:
4utemu olcsóbb azzal szemwzek nagyon vélemènyek?
2020. febr. 13. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt olvastam hogy a 2utemu Trabant gyakrabban hibasodik meg"

Valóban. De azt az út szélén is meg tudod javítani az egyik kezedet zsebre rakva is.

2020. febr. 13. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az eddig olvasottak alapján nem a kérdező lesz az, aki

megjavítja.

2020. febr. 13. 17:56
 16/17 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

[link]

Sok okossag van itt

2020. febr. 22. 06:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen ezt már olvastam hasznos
2020. febr. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!