Golf 4-et 350. 000km-rel érdemes venni?
Figyelt kérdés
Amúgy kívül belül szép
1.9tdi
650.000Ft
2020. febr. 10. 06:38
1/7 anonim válasza:
Én az enyémet 330.000-nél (óra szerint) 800.000-ért adtam el, szinte teljesen fapados volt, nem működött a klíma benne. Azóta is megy, két hét múlva jár le a műszakija, már nézem a SZÜF-öt mikor kerülnek fel az adatok, kíváncsi vagyok mennyi most az óraállás benne.
Pusztán azért adtam el, mert nem akartam rákölteni már többet (klíma javítás) és erősebb, fiatalabb autót akartam. Műszakilag teljesen rendben volt.
2/7 anonim válasza:
Persze, nem kell félni a számoktól, az állapot dönt úgy is.
3/7 D. Brasco válasza:
Teljesen mindegy mit mutat az óra......ebben is alsó hangon kétszer ennyi lehet.......
4/7 anonim válasza:
Az óra nem sokat jelent, főleg régebbi autónál, állapotot kell megnézni, műszakilag legyen rendben, ne csak esztétikailag. (ne legyen olaj a motortérben, ne folyjon a turbó, legyen ereje stb stb)
6/7 anonim válasza:
Én akkor sem venném meg, ha fele annyiért adnák.
7/7 anonim válasza:
Érdemes a belinkelt cikket végig olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!