Milyen autót érdemes venni első autónak? 17F
Apa megígérte, hogy ha meglesz a jogsi saját pénzből, akkor vesz nekem egy autót és megtarthatom, ha meglesz az érettségi, addig vigyáznom kell rá. És mivel két hete múltam el 17, és már csak egy nagyon kicsi van hátra mindjárt meglesz a jogsim...
Új autóról beszélünk, használt szóba se jöhet!
Ő egy suzuki vitarát képzelt el nekem, de nekem nem nagyon tetszik..
Anya egy skoda kodiaq-ot nézett ki, mert félt engem olyan kicsi autóban... (szerintem teljesen jó méretű a vitara) De apa szerint azt meg mire fogom használni...
Én elsősorban inkább abban szeretnék dönteni, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes venni. Most a kinézet az inkább másodlagos...
20-as. FOrd kuga számomra nagoyn nagy autó. Nem vagyok egy nagy darab, 180 centi vagyok.. a vitarával csak a belső tér a bajom. A kinézete és a kezelhetősége. Kívülről nagyon pöpec. A kodiaq-al az a bajom (enkem is) hogy túl nagy. Szerintem nem fogom tudni kihasználni. 6-8 évig minimum meglesz, addig úgyse lesz gyerekem, max barátnő. De még feleségem se lesz..
Munkába egyetemre járni tökéletes lenne.
Meg az érintőpanel rendszere sem tetszik, amikor egyszer tavaly kipróbáltam egy autószalonban ott nagyon nem jött be.
Esetleg még hyundai szóba jöhet, de ne ma tucson. Az is böhömnagy. Esetleg egy kisebb.
Nem feltétel, hogy suv legyen, de apa nagyon kitart amellett. Igazából egy hyundai i30 is jó lenne nekem...
Ha normális tütűt akarsz, akkor Toyota.
Nem rég vettünk egy Corolla Hybridet. Nekem meg benzines Corolla van, mindkettő szuper kis gép.
22-24. Hát sajnos az méretben túl nagy nekem :( Csak az nem tetszik benne. Túlzottan nagy. Mint írtam nem vagyok magas, 180 centi vagyok, vékony, de azért erős..
Bár mondjuk a rav-4 viszonylag jól néz ki...
A nagyszervíz a drága, 80 ezer, de ha jól emlékszem az 50 ezer kilóméterenként van.
Ha pénzbe kiszamolod, meg így is jobban megeri, mint bajlódni valami kacattal, ami fel évenként legalább egyszer latja a műhely belsejét. De hát, izlesek és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!