Tudnátok mondani tippeket első autónak?
Most szereztem meg a jogosítványomat és szeretnék vásárolni egy autót leírom az igényeimet:
Ami nagyon fontos, hogy ne fogyasszon sokat nem szeretnék 7 liter feletti fogyasztást.
Elférjek benne, mivel 191 cm magas vagyok és 120 kiló
Nem szeretném állandóan a szervízbe vinni, leginkább városi közlekedésre használnám.
Az irányár maximum 500 ezer lenne. Ha nincsen benne klíma meg túl sok elektronika az sem baj nekem.
Próbálj ki pár 20 év körüli roncsot, aztán imádkozz.
Én Astra F-et vettem, de még imádkozom.
7 liter alatti fogyasztást városban egy dízel fog tudni ennyi pénzért, viszont azt meg a városi használat miatt gyilkolni fogod ezáltal járhatsz gyakran a szervízbe.
Vagy valami régi szívódízel ahogy előttem is írták vagy valami kis motoros (1000ccm3) benzines.
Ha meg 500 ezred van autót venni akkor max 350 körül vegyél, át is kell íratni meg nem ártana ha maradna is pénzed legalább egy olajcserére.
En ennyi penzert egy Astra F vagy G-t vennek.
A fogyasztas varosban tuti tobb mint 7 liter de azt is nezd hogy egy benzinessel valoszinuleg kevesebb lesz a gond mint dizellel. Tobbet koltesz benzinre de valoszinuleg kevesebbet szervizre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!