Mit tegyek a reggeli szélvédőpárásodás ellen?
Figyelt kérdés
beülök, semmi pára, majd elindulok, és szinte olyan párás lesz a szélvédő, hogy ki sem látni rajta.... mire bemelegszik a motor és meleg levegőt fúj a fűtés, akkor jön le, sok km múlva2020. febr. 8. 17:39
11/12 anonim válasza:
Nem kell megvárnod, amíg bemelegszik a motor, sőt. A meleg benti levegő + kinti hideg hatására még könyebben kicsapódik a pára.
Nekem is voltak gondjaim, próbáltam már sok mindent (macskaalom, ablak résnyire).
Ami nagyon gyorsan leviszi, az a szévédőre irányított max. fokozatú hideg levegő.
12/12 anonim válasza:
Én se értem ezt a “problémát”. Rengeteg autót vezettem, de max fokozatra állítva a ventit, mindig eltűnt a pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!