Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy jó állapotú Audi 80-at...

Egy jó állapotú Audi 80-at még lehet napi szinten használni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem, a mai modern aszfalt ledobja magáról.
2020. febr. 7. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még jó állapotú Trabantot is lehet használni.

JÓ ÁLLAPOTÚ.

2020. febr. 7. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy dolog miatt előnyös, nem rozsdáznak. Ennek ellenére látod, nem használnak már ilyet naponta, legfeljebb a legutolsó generációs (B4-es) 80as Audikból látok még néha egy-egyet, ami napi használatban van. Egy idő után már nem éri meg, és kedved se lesz önteni a pénzt egy értéktelen autóba. Pedig imádom az Audit, de ez az igazság. És a 80as az tényleg nem volt még prémium, ezt kimondhatjuk nyugodtan. Akkor már inkább valami különlegesebb 6 hengeres 100as Audit kell nézni, abban már tényleg van egy kis prémium érzés, a kornak megfelelően persze (kényelmes, extrás, erős).
2020. febr. 8. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Prémium érzés egy 30 éves autóban? Haha az ilyen csodajárgányok szoktak ripityára esni előttem az úton, aztán nem győzöm kerülgetni a leszakadó alkatrészeket. Csak ne akkor dögöljön be rajta a fék amikor pont megy át előtted a gyalogos...
2020. febr. 8. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Írtam hogy a kornak megfelelően ember. Beülsz egy nagymotoros 100as Audiba, egy korabeli 3as Golfhoz képest olyan, mintha egy elszigetelt tankba ülnél be. Na ez a KORÁNAK MEGFELELŐ prémium érzés. Mert a 90es évekbeli 100as Audi már prémium volt.
2020. febr. 8. 18:23
 6/7 Biro Mark 17 válasza:

Szia!

Audi 80 Avant B4 1.9 TDI 1995 90LE-t használok mindennapra, rozsda egy csepp sem, pöcc röff hidegen melegen. Én nem panaszkodom rá egyáltalán. Nagy csomagtartó, megy is ha kell vagy ha akarom. :) Nagyon megbízható, csak ajánlani tudom!! :)

2020. febr. 9. 19:05
 7/7 Biro Mark 17 válasza:
Ja pluszba hozzátenném eléggé jó extrázott példány az enyém, meg lehet is találni jó állapotú extrázottakat is. Tökéletes állapotút 600.000ft-tól találsz de gondod nem lesz vele. Nekem 4 elektromos ablak, klíma meg kis apróságok vannak benne de bőven elég szerintem.
2020. febr. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!