Igénytelen vagyok, ha koszos belül a kocsim? (link) Apum azt mondta igénytelen, ő mutatta poénból a videót, hogy így néz ki nekem is. Trehányság az hogy nem foglalkozom egy tárgyal?
Igénytelen vagy. ez tény.
Majd akkor fogsz rájönni amikor egyszer valaki beleragad a kocsidba a dzsuvától.
A lakás is egy tárgy. ott is térdig áll a szemét gondolom.
Fuj.
Nálam nincs se evés, se ivás a kocsiban. Pedig csak egy 15 éves használt autó.
A gumiszőnyeget 2 naponta mosom le, hetente porszívózok, havonta kárpittisztító.
Ja, és dohányzás sincs. Még amikor dohányoztam is -lekopogom, egy hónapja teljesen füstmentes vagyok- a kocsiban a nem dohányzó családom miatt elvből nem gyújtottam rá.
Szóval trehányság.
Van kollégám, akinek ilyen a kocsija, mint a videóban. Felajánlotta egyszer, hogy hazahoz. Nem túl udvariasan, de elhárítottam...
Az igenytelenseg ha a kajamaradek levan szorva.
Nekem sem makulatlan a kocsim de kajamaradek nincs bent. En munkaba jarok vele, koszos ruhaban ulok be.
En sem takaritom gyakran de azert a labternel idonkent kiporszivozom mert behordom a foldet a cipommel.
1-2 hetente önkiszolgaló mosónál max. 500 Ft-ból lemosom, kiporszívózom. Ronggyal a szélvédőt, műszerfalat áttörlöm.
Minimális idő és pénz ráfordítás és sokkal jobb érzés utána beszállni.
Ha téged nem zavar, hogy a retekben ülsz, akkor tényleg felesleges.
Hát ami a videóban van az kétségtelenül undorító, feltéve ha átlagos felhasználásról beszélünk és nem kőműveseket viszel benne melózni.
Azért a csillogóra suvickolt autó és a moslékhalom között van egy egészséges középérték is.
Érdekes, hogy a porszívó kerekére igényes vagy, a közvetlen környezetedre meg nem.
Az a Fusion a videó elején valami brutál igénytelen
Én nem ülnék ilyen autóba. A sajatomat heti 1x kitakarítom, fertőtlenítő kendővel áttörlöm a műanyagokat, gombokat, kormányt, kap egy porszívózást és ennyi. Heti 1x 15-20 perc, és szinte ragyog belül az autó.
Persze mosom is, akkor 2-3 órát elvagyok vele, de a kérdés a belsőről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!