Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igénytelen vagyok, ha koszos...

Igénytelen vagyok, ha koszos belül a kocsim? (link) Apum azt mondta igénytelen, ő mutatta poénból a videót, hogy így néz ki nekem is. Trehányság az hogy nem foglalkozom egy tárgyal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyjából így néz ki, mint a linkelt videóban a ford, csak azért nincs benne ennyi szemét, azt kiszoktam szedni. Porszívózni, takarítani nem szoktam, nekem arra nincs időm és nem vinném ki a lakásból a porszívót lerakni a földre, hogy utána koszosan hozzam be. Nem tartom magam igénytelennek, de az autó egy közlekedési eszköz, nem az életemet élem le benne, mint egy lakásban, így azon felül hogy kidobálom a csipszes zacskót vagy az ételes dobozokat mással nem foglalkozom, egy BKV busz sem tisztább. Szerintem sokkal fontosabb egy autó karban tartása, például a fékek és az olaj, mint a tisztasága.
2020. febr. 6. 15:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az autóban is sokat élsz pedig, órákat tölthetsz benne naponta. Plusz többen belátnak az autódba, mint a lakásodba. Amúgy meg a BKV buszok igenis tiszták, naponta feltörlik a padlót, nincs szemét, stb. Ha a te autód így néz ki, az maga a hányinger, ettől még a ruhád is koszos lesz reggel, ha beülsz az autóba,
2020. febr. 6. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos én is kicsit igénytelen vagyok ilyen szempontból, amikor bejárós voltam egyetemen, akkor elég sok órát töltöttem a kocsiban naponta, ott ettem, stb. A szemetet minden héten kidobtam, de a takarításra nem fordítottam hangsúlyt. Aztán most elkezdtem jobban foglalkozni a kocsival, gyakrabban mosom le, igyekszem havonta kétszer kitakarítani, sokkal jobb érzés úgy ülni benne, hogy nem az ujjnyi vastag porréteg köszön vissza a műszerfalról, meg nem chipsmorzsákat rugdosol a szőnyegen.
2020. febr. 6. 20:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Igénytelen vagy. ez tény.

Majd akkor fogsz rájönni amikor egyszer valaki beleragad a kocsidba a dzsuvától.

A lakás is egy tárgy. ott is térdig áll a szemét gondolom.

2020. febr. 6. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Fuj.

Nálam nincs se evés, se ivás a kocsiban. Pedig csak egy 15 éves használt autó.

A gumiszőnyeget 2 naponta mosom le, hetente porszívózok, havonta kárpittisztító.

Ja, és dohányzás sincs. Még amikor dohányoztam is -lekopogom, egy hónapja teljesen füstmentes vagyok- a kocsiban a nem dohányzó családom miatt elvből nem gyújtottam rá.

Szóval trehányság.

Van kollégám, akinek ilyen a kocsija, mint a videóban. Felajánlotta egyszer, hogy hazahoz. Nem túl udvariasan, de elhárítottam...

2020. febr. 6. 23:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Az igenytelenseg ha a kajamaradek levan szorva.

Nekem sem makulatlan a kocsim de kajamaradek nincs bent. En munkaba jarok vele, koszos ruhaban ulok be.

En sem takaritom gyakran de azert a labternel idonkent kiporszivozom mert behordom a foldet a cipommel.

2020. febr. 7. 00:27
 16/19 anonim ***** válasza:

1-2 hetente önkiszolgaló mosónál max. 500 Ft-ból lemosom, kiporszívózom. Ronggyal a szélvédőt, műszerfalat áttörlöm.

Minimális idő és pénz ráfordítás és sokkal jobb érzés utána beszállni.

Ha téged nem zavar, hogy a retekben ülsz, akkor tényleg felesleges.

2020. febr. 7. 01:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ami a videóban van az kétségtelenül undorító, feltéve ha átlagos felhasználásról beszélünk és nem kőműveseket viszel benne melózni.

Azért a csillogóra suvickolt autó és a moslékhalom között van egy egészséges középérték is.

2020. febr. 7. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a porszívó kerekére igényes vagy, a közvetlen környezetedre meg nem.

Az a Fusion a videó elején valami brutál igénytelen

2020. febr. 10. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem ülnék ilyen autóba. A sajatomat heti 1x kitakarítom, fertőtlenítő kendővel áttörlöm a műanyagokat, gombokat, kormányt, kap egy porszívózást és ennyi. Heti 1x 15-20 perc, és szinte ragyog belül az autó.

Persze mosom is, akkor 2-3 órát elvagyok vele, de a kérdés a belsőről szólt.

2020. febr. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!