Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz etz 125 motor átíratás?

Mz etz 125 motor átíratás?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy 125 motort,de még nincs jogosítványom rá akkor át tudom íratni. Annyi hogy a műszaki le van járva. Futón hoznám el. De utána hogy menne? Ha nincs műszaki akkor le tudom eredetiség vizsgán vizsgáztatni? Meg az okmány irodában csak úgy tudom átíratni ha van biztosítás, vagy hogy megy ez, segítsetek.

2020. jan. 31. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hol élsz,te kisgyerek! Hagyd abba a füvezést!
2020. febr. 2. 14:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Mondom hogy nem füvezek te gyökér

Csak nem tudom hogy írjam le. Van egy motor, tőlünk 30 km. Az haza hoznám futóval mert van jogosítványom B-böl. De nincs A1 és venni akarok egy 125 etz. De az a motornak minden rendben van. Csak le van járva a műszaki, meg a blokk szét van szedve mert fel lesz újítva. Ha én megveszem írunk egy adásvételit, utána elmegyek csinálni egy eredetiség vizsgát amin akkor az egész blokkot össze kell rakni. Itt azon agyalok hogy ha nem kell beindítani akkor csak össze rakom a két blokkfelet a dekniket és a hengert hengerfejel úgy elviszem ott le fotózzák megnézik a váz számot és a motorszámot meg a kis táblát. Adnak egy papirt. Utána tovább? Megyek az okmányirodába átiratom de még előtte kötök rá egy biztosítást. És ennyi??

2020. febr. 2. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy mi lesz a válasz, mert utána úgyis jössz a következő kérdéssel. Ha valóban csak erre lennél kíváncsi, már régen beütötted volna a google-be, az eredetiségvizsgálat és az átírás szavakat.

De te köcsög módon szórakozol..... :/

2020. febr. 2. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
#13-as jól mondja.
2020. febr. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!