Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 238 lóerős autó nagyon erős...

238 lóerős autó nagyon erős egy kezdő sofőrnek?

Figyelt kérdés
Első autónak sok lenne? Nehéz vezetni? Jelenleg egy 75LE-t vezetek, de az nem az enyém.
2020. jan. 31. 17:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
45%

Azt hiszel amit akarsz kedves kérdező, foglalkoztam is ma eleget a saját gépemmel, és ki is viszem az estébe.

Te meg nem véleményt keresel, hanem bólogatójánosokat akik támogatnak egy döntésben akármi is az. aki meg szól hogy szopórollerre pattansz fel az élből bunkó, ugye :D

Tudod mit? azt kívánom neked hogy megvedd, megérdemled. :D

Én nem is akarnék ülni egy jaguárban, totál hidegen hagy. pláne tulajdonosa nem szeretnék lenni soha. Pedig autók közt élek.

2020. febr. 1. 17:59
 42/49 anonim ***** válasza:
13%

"akarnék"...na erről beszélek.

Kimegy az estébe a kiskamasz,meglát egy szöszit..."akarnék járni veled"

Azonban ha tényekkel kéne alátámasztani a Jaguar-féle óbégatást,csak szitkozódna😄

2020. febr. 1. 18:05
 43/49 A kérdező kommentje:

Nem bólogatókat keresek, hanem véleményt arról, hogy egy "238 lóerős autó nagyon erős egy kezdő sofőrnek?"

A jaguárról nem kértem véleményt és nem is vagyok kíváncsi olyanok szitkozódására, akik nem ismerik az autót.

2020. febr. 1. 18:51
 44/49 A kérdező kommentje:

+ számomra nem lenne élmény egy mercedes, audi, bmw, se lexus vezetése, mivel nem szimpatizálok azokkal a kocsikkal.

Se egyik másikkal sem :)

Ha netán javítani is kéne nekem megéri. Nem kéne széthajtanom, helyben van minden, a családom, munkám stb. Nem is ilyen célra kéne, hanem élvezetre, hogy olyan kocsit vezessek amire mindig vágytam.

2020. febr. 1. 18:55
 45/49 anonim ***** válasza:
49%

Na figyu.

Ismerek olyan kezdő vezetőt,akinek az 50 lóerős kis fiat is rengeteg,valamint ismerek olyat is,aki abszolút zsigerből vágja a vezetés csinnyátbinnyát,friss jogsisként.

Én Téged online nem foglak kategorizálni,cselekedj belátásod szerint,

képességeidnek megfelelő autóval.

-elég ha csak arra gondolok,hány autót fogsz megrongálni kezdőként,egy szűkebb parkolásnál azzal a mammuttal

2020. febr. 1. 19:35
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

és mi volt a baja annak a honda civicnek?

az nem létezik hogy rossz legyen, hogyha nem lerúgott széthajtott példányt veszel

2020. febr. 1. 21:09
 47/49 anonim ***** válasza:
Akkor azt nem értem minek a kérdés, ha annyira odavagy érte, hogy az észérvek nem érdekelnek.
2020. febr. 1. 21:29
 48/49 anonim ***** válasza:
67%

Szia,

Megpróbálok ésszerűen válaszolni, normális érvekkel.

A 238 LE soknak hangzik, (Gondolom ez a V6-os) de nem az. 0-100 gyorsulása gyári adat szerint 7,8 másodperc. Attól azért én nem esek hasra. Hát egy mai 2.0 dízel bármi is tud ennyit. Azért ez a Jaguar annyira nem tolja ki a szemedet, mint azt sokan hinnék a 238 LE-ről. Annak idején lehet sok volt, de mai szemmel nézve ez egy full átlagos teljesítmény.

Nem mondom, hogy nem lenne nagy lépés a 75-lóról, de annyira azért nem megy...

Továbbá:

Jaguar... Szervíz... Oké, megszólalt egy Jaguar tulaj egyik hozzászólásban, hogy az övének nincs semmi baja. Legyen, mindig van kivétel. De nem tudhatod, hogy a tiéd milyen lesz. Első autónak azért húzós lenne. És függetlenül attól, hogy mit írt EGY DARAB Jaguar tulajdonos, ezek igenis szervizigényesek. Megbízhatóságuk kimondottan rossz. És ezt nem fogja megcáfolni 1 tulajdonos véleménye.

De ha túltettük magunkat a teljesítményen, meg a szervizen... Fogyasztás? 1,3 millióért nézel autót, de belefér neked, hogy az 15 litert fogyasszon vegyesbe? Furcsa kombó.

Meg a biztosításod se évi 25 ezer lesz, azt is borítékolom.

És tényleg kell neked ekkora autó? Kell egy közel 5 méteres kocsi neked? Első autó, gondolom fiatal vagy, többnyire egyedül vezetnéd. Én szerintem marha felesleges egy embernek egy ekkora kocsi.

Szóval a te döntésed. Autóval nincs bajom (szerintem förtelmesen ronda, de ez az én véleményem. Mások vagyunk).

Szerintem első autónak húzós. Nem a teljesítménye miatt. Hanem mert viszi a pénzt. Ha baj van, akkor nemis akárhogy.

Amúgy vezetni nem nehéz. Többnyire automaták. Nem kell rugdalni aztán ennyi. Minden autót lehet normálisan és bután is vezetni. Nem kocsifüggő. Emberfüggő.

Ha ez minden vágyad, és a szerelem autód, vedd meg. Akkor hiába mondd bárki bármit. De ne úgy, hogy van 1,5 millió Ft-od, amiből 1,3-ért veszel autót. Legyen olyan tőketartalék amihez nyúlhatsz, és nem a kenyérrevalóból kell elvenni.

2020. febr. 19. 22:23
 49/49 A kérdező kommentje:

Utolsó, már megvan a kocsi, de azért köszi a választ :)

(mindenkinek más a szép, szerintem az összes kocsi csúnya Mellette, neked meg a jaguár az :) )

2020. febr. 19. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!