Alfa Romeo 147 vagy Hyundai Coupe?
Tavaly én is ezen dilemmáztam, ez a két autó volt előttem, aztán találtam egy Fiat Coupe-t. Egyből bele szerettem.
Mivel nekem nem napi használatra kellet az autó, így vállaltam azt, hogy megveszem abban az állapotban amiben volt akkor éppen. 380-ért elhoztam. Az elmúlt félévben apámmal kipofoztuk, a motorját felújításra elküldtük Torinóba, a karosszéria munkákat mi elvégeztük, a belső teret és az üléseket egy kárpitos haverom áthúzta, illetve rendbe rakta. Nemsokára készen lesz a kocsi, a motor már visszajött, a belső tér készen, ülések készen, elektronika felújítva, vezetékek kicserélve, a fényezés van még hátra, és tavaszra elkészül.
Kb 2 millióba lesz, de hétvégi-hobbi autónak nekem megéri, mert gyönyörű maga az autó formavilága.
Amúgy napi szinten egy Alfa 159 SW-m van, 2.2-es, semmi gond nincs vele, újként vettem, 11 év alatt 387 ezer km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!