Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó menet közben elkezd...

Karesz1982 kérdése:

Az autó menet közben elkezd rázkódni. Nem is igazán a kormány ráz, hanem a karosszéria. Ha elveszem a gázt, megszűnik, de aztán újra elkezdni. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában a gumi, féltengely, vagy kardán miatt szokott ilyeneket csinálni, de ha nem írod le a típust mindenki csak találgatni fog.
2020. jan. 30. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocs.Fiat Cromaról van szó.Első kerekes.Én is a féltengely csuklóra gondolok,csak nem vagyok benne biztos egy kicsit sem.Axiál,stabilizátor,kormány gömbfej már ki lett cserélve.
2020. jan. 30. 10:35
 3/7 Morzsi007 ***** válasza:
Üresben gázadásra is rezonál, mert akkor a motortól jön?.
2020. jan. 30. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem.Álló helyzetben semmi baja.Szép hangja van a motornak.
2020. jan. 30. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
ez nálam a hátsó kerék kiegyensúlyozatlanságát jekentette. Keress egy síma útszakaszt, ahol lefelé szabad a pálya, meghúzatod, és üresbe teszed. Ha dübörög, akkor a hátsó gumi valamelyike üt, vagy leesett a súly a felniről.
2020. jan. 30. 11:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam szerelőnél és annyit mondott,hogy a féltengelynél belül nem csukló van,hanem valamilyen csillag valami(én nem értek hozzá kicsit sem).Mindegy...nem tétel.kb 6.000 Ft az utángyártott.Kicseréltetem és megnézzük,javul-e a helyzet.Ha igen,megvásárolom a gyárit,mert ezekben az utángyártottakban hosszú távon én nem annyira bízom.
2020. jan. 30. 12:35
 7/7 anonim válasza:
Lehet tudni valamit az autóról?? Megoldódott? Mi volt a baja? Én is ugyan ebben a cipőben járok!
2023. ápr. 9. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!