Skoda Octavia 1.8T?
Figyelt kérdés
Mennyi esély lehet arra, hogy normális áron hozzá jusson az ember egy nem bolygót körbejárt, ép állapotban lévő 150 lovas Octaviahoz?2020. jan. 26. 11:41
1/7 anonim válasza:
Hát nem lesz könnyű az biztos. Kínálat felső harmadából kell választani
2/7 anonim válasza:
Németországban nèzz körül, de onnan nem lesz olcsóbb.
3/7 anonim válasza:
Ha rászánod a pénzt 100% hogy kapsz, inkább az a kérdés hogy ér-e neked annyit amennyit kérnek érte. De egyébként ha a pénz nem számít akkor van. Irány a mobile.de, keress rá, rendezd a találatokat árban csökkenőre, és az első öt találat között ott az autód. Úgy ráérzésre egy itthoni magyar normál átlagos állapotú példány árának 4-6 szorosával számolj.
4/7 anonim válasza:
Megnéztem, jópár szép darab van Németországban. Olyan 8000 EUR körül számolj + a hazahozatal és a honosítás költségei. Ezek ennyiért szinte karcmentes egygazdás autók sérülésmentes gyári fénnyel és teljes szerviztörténettel, 100e km alatti igazolt futással. De így itthon lábra állítva karcolni fogja a 3 milliót egy 2008 körüli Skoda. Erősen elgondolkodtató.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem kell olyan “fiatal”
Jelenleg is Octaviam van, lassan karcolja a 350e. km-t.
De ez 1.6 szivo.
Szeretem mert olcsón fenntartható, de keveslem az erejét.
Ezek az 1.8T-k is elmennek 4-500 ezret szerintetek?
2020. jan. 26. 16:37
6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy elmennek. Jó minőségű olaj kell bele, amit évente egyszer cserélni kell. Hidegen nem szabad nyélgázon hajtani és nem szabad egyből leállitani a motort, miután megálltál az autóval.
Nekem is turbó benzines autóm van, igaz nem skoda, hanem Opel. Sokkal jobban bírja a strapát, bírnia kell a sok lóerőt. Ráadásul ezek sokkal több lóra vannak kitalálva, mint amit tudnak. Én most viszem chiptuningra, mindjárt 150 - ről 200le lesz. Ennyi tartalék van még benne, mindenféle módosítás nélkül.
7/7 anonim válasza:
Persze hogy elmennek, én anno az RS-el mentem évi 25.000-et simán abba 354.000 volt. 17 év körüli autók szóval nem igen lesz 300-ezres alatti futásteljesítményű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!