Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia 1.8T?

Skoda Octavia 1.8T?

Figyelt kérdés
Mennyi esély lehet arra, hogy normális áron hozzá jusson az ember egy nem bolygót körbejárt, ép állapotban lévő 150 lovas Octaviahoz?

2020. jan. 26. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem lesz könnyű az biztos. Kínálat felső harmadából kell választani
2020. jan. 26. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Németországban nèzz körül, de onnan nem lesz olcsóbb.
2020. jan. 26. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rászánod a pénzt 100% hogy kapsz, inkább az a kérdés hogy ér-e neked annyit amennyit kérnek érte. De egyébként ha a pénz nem számít akkor van. Irány a mobile.de, keress rá, rendezd a találatokat árban csökkenőre, és az első öt találat között ott az autód. Úgy ráérzésre egy itthoni magyar normál átlagos állapotú példány árának 4-6 szorosával számolj.
2020. jan. 26. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem, jópár szép darab van Németországban. Olyan 8000 EUR körül számolj + a hazahozatal és a honosítás költségei. Ezek ennyiért szinte karcmentes egygazdás autók sérülésmentes gyári fénnyel és teljes szerviztörténettel, 100e km alatti igazolt futással. De így itthon lábra állítva karcolni fogja a 3 milliót egy 2008 körüli Skoda. Erősen elgondolkodtató.
2020. jan. 26. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem kell olyan “fiatal”

Jelenleg is Octaviam van, lassan karcolja a 350e. km-t.

De ez 1.6 szivo.

Szeretem mert olcsón fenntartható, de keveslem az erejét.

Ezek az 1.8T-k is elmennek 4-500 ezret szerintetek?

2020. jan. 26. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy elmennek. Jó minőségű olaj kell bele, amit évente egyszer cserélni kell. Hidegen nem szabad nyélgázon hajtani és nem szabad egyből leállitani a motort, miután megálltál az autóval.

Nekem is turbó benzines autóm van, igaz nem skoda, hanem Opel. Sokkal jobban bírja a strapát, bírnia kell a sok lóerőt. Ráadásul ezek sokkal több lóra vannak kitalálva, mint amit tudnak. Én most viszem chiptuningra, mindjárt 150 - ről 200le lesz. Ennyi tartalék van még benne, mindenféle módosítás nélkül.

2020. jan. 26. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy elmennek, én anno az RS-el mentem évi 25.000-et simán abba 354.000 volt. 17 év körüli autók szóval nem igen lesz 300-ezres alatti futásteljesítményű
2020. jan. 27. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!