Fabián most cseréltem hátsó fékbetétet. Befog a fék hogyan oldjam? Fékerőszabályzó?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 19:09
11/26 A kérdező kommentje:
Itt vagytok?
2020. jan. 25. 20:04
12/26 anonim válasza:
Fsznak nyulkálsz a fékhez!
Spórolsz pár ezrest de lehet kinyirsz egy vétlent Te idióta
13/26 A kérdező kommentje:
Nem spórolás miatt, csak szeretek szerelgetni. A régi kettes golfommal nem volt baj.
2020. jan. 25. 20:11
14/26 anonim válasza:
Oké Én is szeretek főzni.
Csak nem tudok...
15/26 anonim válasza:
Nem viccelődünk, de ha azt sem tudod hogy fékPOFÁT, vagy fékBETÉTET cserélsz, akkor nem kéne buzerálnod a féket.
16/26 A kérdező kommentje:
Mostmár a helyzet adott. Úgyhogy segítsetek.
2020. jan. 25. 20:35
17/26 anonim válasza:
Bunkó módon leszek őszinte!
Tudom mi a megoldás, de neked nem mondom el. Vidd el szerelőhöz!
Nulla műszaki érzékkel, ne nyúlj a fékhez!
18/26 A kérdező kommentje:
Csak sajnos holnap vasárnap, hétfőn meg kell az autó. Mond el kérlek.
2020. jan. 25. 21:19
19/26 anonim válasza:
Tisztelt 71%-os te tényleg bunkó módon "vagy őszinte" és lovagolsz apró baromságon. Nyugodt lehetsz hogy az itt segíteni akaró emberek nagy százaléka tudja hogy mit akar a kérdező, sőt! a hátsó fékpofát minden további nélkül nevezhetjük fékbetétnek is funkciója alapján. Kérdezőnek küldtem privátot.
20/26 anonim válasza:
Dobnál alap hogy cserélni kell a munkahengert is. Legalábbis legjobb tudásom szerint.
Mert jó munkához idő kell szarhoz még több.
De esetleg a fék utanállitot nézd meg, biztosan van valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!