Honda Accord 2005 kétzónás klíma, vezető oldalra nem fűt, csak hideget fúj, utasoldalon tökéletes minden, hol lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Lebontottam a műszerfal alját, mindkét oldalon 2-2 motort találtam, de tökéletesen mozgatják, amit kell, vezetőoldal mégis hideg.2020. jan. 25. 17:11
1/1 Beviz Elek válasza:
Tulajok beszámolója szerint lehet félig eltömődött/levegős radiátor is, de nem igazán tudom hogy hogy tud jobb/bal oldal külön működni, hiszen egy egység az egész. Mindegy, többen írták hogy radiátor hiba.
Az a 2-2 motor közül nem biztos hogy valamelyik is a hideg-meleg lapot mozgatja. Van egy rakás állítási lehetőség, olyan labirintusokon megy keresztül a levegő hogy csoda nem téved el.
Azt kellene megnézni hogy közvetlenül a radiátor mögötti, vezető oldali lap állítódik-e.
Legegyszerűbb próba: leengeded a hűtővizet, a homlokfalon leszeded a 2 vízcsövet ami a radiátorra megy és megpróbálod így, helyben átmosni. Ha ez nem jön be, akkor esélyes hogy egy több napos, műszerfalkiszedős munkának nézel elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!