Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miután Ti levizsgáztatok...

Miután Ti levizsgáztatok forgalomban adtatok ajándékot az oktatótoknak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én se adtam neki semmi de nem is bánom mert jól megszedte magát nem hiszem hogy szüksége volna arra a pár 100 vagy 1000 forintos ajándékra.

Bár mondjuk utalt rá hogy jó lenne egy kis plusz-os szívgyógyszer neki (Unicum) de úgy tettem mint ha nem vettem volna a lapot :P

2010. júl. 22. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
én adtam. nagyon rendes volt, a 1,5hónap alatt meglett rutin+forgalmim, 17éves lettem szülinapomon mentem rutinra. sokat segített stb..
2010. júl. 22. 15:33
 13/16 A kérdező kommentje:

hehe ez jó, szívpluszos :)

utolsó: Te mit adtál?

a muffin egy újabb jó ötlet elgondolkodom ezen a lehetőségen is. :)

tulajdonképpen én sem arra gondolok, hogy ez legyen élete legjobb ajándéka, csak valamit mégis úgy szertnék adni... :)

2010. júl. 22. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:

muffinos vagyok. hidd el, valami finom sütinek mindenki örül. :)

legalábbis én örültem,mert a lány nekem is adott, mert néha hazavittük apával, mert nem mindig tudott hazamenni nyíregyről busszal, így eljött velem az én falumba, majd átvittük az övébe.

2010. júl. 22. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsó kommented előtti vk: egy egy fiatal hölgynél tanultam, ha jól emlékszem egy nagy bon-bont, valami kis autós cuccot.. lehet illatosító volt.. és egy bögrét, a keresztnevével. de én tényleg extrraaaaa hálás voltam. rengeteget segítettstb.
2010. júl. 22. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
én adtam neki 10 000 forintot, de csak azért, mert marha gyorsan kellett a jogsi, és megoldottuk okosba:D
2010. júl. 23. 01:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!