Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket valasszam? Ford...

Melyiket valasszam? Ford focus 2 Ford mondeo mk3 Opel ectra c Vw passat b5,5.5 ?

Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem véletlen a felár, a piac jól beárazza, hogy mi mennyit ér. De pont emiatt írtam, hogy érdemesebb 2es Focust venni, mert sokkal fiatalabbat kapsz ugyanannyiért.
2020. jan. 24. 07:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az ilyet sose értettem. Előbb dönts el mekkora kell. Most hogy adjon az ember tanácsot, mikor azt se tudjuk hanyadik autónak, mekkora családnak esetleg, meg mire stb.
2020. jan. 27. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen annyit agyalni, hogy mekkora kell? Az ember el tud járni egy kis Corsával is, meg egy A8al is egyedül. Sokszor modellt választunk szubiektíven, nem pedig azt, hogy mekkora KELL.
2020. jan. 27. 17:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem versenyezni akarok, de azért ne keljen gondolkodni egy előzésen.. Van csalad 1 gyermek. Ezért is nezem ezeket a tipusokat.. Motorba 1.6, 1.8.

Ugye focusba az 1.6 vállalható, dr passatba már gyengécske

2020. jan. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!