Szerintetek az audi, BMW, vagy Merci a jobb?
Azt vedd amelyik teszik, ilyen neki buzdulásból.
Úgy is megfogod bánni, annyit kell ráköltened.
Nekem több kollégám is beleszaladt ilyen autó vásárlásba.
Sőt a sógor X5-tel szívta sokáig, a végén ő is megszabadult tőle mert nem tudta fenn tartani, ugyan akkor teljesen spontán leállt állandóan. Hiába ment szervizbe, csak a számla volt a kézzel fogható, de ugyan olyan maradt azután is.
HAsonlókat tudok az Audiról is. Csak Merci nem volt senkinek, arról nem tudok semmit.
Azért ezt elég egyszerűen kérdezted meg.
Milyen korosztályú autókat nézünk?
Melyik kategória?
Azért nem mindegy hogy régi bálnákról beszélünk vagy egy új A3-t akarunk összehasonlítani egy 1-es BMW-vel.
Kicsit e téren szűkíthetnéd.
Azt meg már csak félve teszem hozzá hogy nem csak ezek a márkák tudnak szerethető vezetést és kényelmet nyújtani.
Én Audi párti vagyok, imádom a márkát. Ezt úgy vedd, hogy 5ik Audimat birtoklom már, és volt 4 BMW is (most is van egy E34). A Mercedest is szeretem, de az Audit jobban preferálom.
Szóval a 3 közül az Audi a legkönnyebben fenntarható, emellett számomra a legkényelmesebb is, és ergonómiában is a legjobb. De a másik 2 márka is nagyon jó, de tény, hogy a BMW problémásabb.
Hát öcsém 1 milláért ne várj ilyen márkától túl sokat.
Egy másik milliót azért tartalékolj szervizre az első időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!