Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Bővebben...

Milyen autót vegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok autót szeretnék váltani. Jelenleg egy Suzuki Swift 1.3 2006os járgányom van és nem vagyok megelegedve a menetteljesitmenyeivel illetve a fogyasztásával.

Igazábol olyan autót keresek ami dízel és szereti a pályát mivel a munkahelyem tőlem 40kmre van és ebből 25t pályán teszek még! Milyen autót ajánlotok? Inkább kisebb, de porgosebb autót szeretnék minimum 1.9es motorral! KB 1,2-1,5milliot szánok csak az autóra! Köszönöm előre a segítséget!

2020. jan. 22. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Ha kisebbet akarsz akkor az 1.9 nem az, az nagyobb.

Neked pont az kellene hogy ne pörögjön.

Szóval ezen rágódj még.

2020. jan. 22. 07:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké igazából az lenne a lényeg, hogy pályán 130-140nel jó fogyasztása legyen illetve ha oda lépek neki akkor ne gondolkodjon. Kombin kívül minden szoba jöhet
2020. jan. 22. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Mitsubishi galant?
2020. jan. 22. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Chevrolet cruze. Szép, megbízható autó. De autópálya használat mellett bátran vehetsz benzinest is, mert csak a városban fogyaszt sokat. Vegyes használat mellett 7liter a fogyasztása 1.8 benzines motorral.

De, ha szeretsz dinamikusan vezetni, kisautót sportosabb változatban nézzél.

Toyota yaris 1.8 sport

Opel corsa D 1.6 gsi vagy opc

Ford Fiesta sport vagy st

Én ezeket nézegettem anno és ezek közül választottam ki az autóm.

2020. jan. 22. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nézz körül a toyoták között.
2020. jan. 22. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Igaz, túl megy a kereten, de azért elküldöm hátha elgondolkodsz rajta mert ez az autó szép, jól felszerelt és mivel hibrid ezért az fogyasztása (átlag 5 liter) is eléggé jó. [link]

[link]

2020. jan. 26. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!