Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2008 Ford Focus 1.6 TDCI...

2008 Ford Focus 1.6 TDCI Engine malfunction hibára mi a magoldás?

Figyelt kérdés

A hibaüzenet menet közben jelent meg, az autó amikor sebességben van, nem pörög háromezer fordulatnál fennebb. Üresben igen.

Mi lehet a probléma?

2020. jan. 20. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tv2 jósdában, vagy egy szervízben meg tudják mondani. Itt kétlem, hogy valaki ennyiből megmondja, pedig van pár szaki.
2020. jan. 20. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet map szenzor, turbócső, de még az akksira is ezt írja.
2020. jan. 20. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Régen csinált még olyat, hogy nem ment föl háromezer fölé a fordulat. Akkor megálltam és újraindítottam az autót és ismét ment normálisan. Most már indítás előtt kiírja az üzenetet és ja sebességben van a váltó egyáltalán nem megy háromezer fölé. Mintha valami blokkoolná, ereje se olyan mint amilyen volt.
2020. jan. 20. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak speckó helyek, ahol rádugják a laptopot és megmondják pénzért.
2020. jan. 20. 23:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de gondoltam akad itt is valaki aki tudja vagy van pár tippje hogy mi lehet a gond
2020. jan. 20. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A szervizben mondd el, hogy régen újraindulásra elmult a baj. Talán map szenzor
2020. jan. 20. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Részecskeszűrő tisztítás lesz. A diagnosztika azt jelezte.
2020. jan. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!