Melyik autót választanátok?
Figyelt kérdés
90%-ban városi közlekedésre lenne használva, 4 fő ( ebből 2 gyerek ) részére ).
Vagy használt 1.4 TSI octavia 3.5 milla körül ( kb. 140.000 km-el )
Vagy egy új autó 4.5 milla körül, ami nyílván nem egy octavia, de egy ideig remélhetőleg nem lenne gond vele. PL. Fiat tipo, suzuki baleno...
2020. jan. 18. 20:59
1/10 anonim válasza:
Baleno már nincs újonnan. 2 gyerekkel város közlekedésre nem kell nagy kocsi. Egy kombi clio például bőven elég. 4 millió alatt megvan.
2/10 anonim válasza:
Suzuki sx4 s cross
Suzuki Swift
Opel corsa
Ezek megvannak...
Dacia-t ne vegyél.
4/10 anonim válasza:
VAN Baleno újonnan. Viszont én kicsinek találom, meg kell nézni élőben. Például itt:
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, clio grandtourt nézegetem most :)
2020. jan. 18. 21:45
6/10 anonim válasza:
A Clio lesz a legjobb 🙂 (Kíváncsi vagyok mit veszel, majd írd má le ide 😀)
7/10 anonim válasza:
Nekem ‘16-os Cliom van.
Nagyon szeretem.
Szerintem nagyon jól néz ki kívül belül.
Jó az audio rendszere és inádom, hogy 140-es tempónál is síri csend van, bár ez az új autók többségénél ígyvan szerintem.
8/10 A kérdező kommentje:
Most néztem vidit róla, hátul nagyon kicsi a labter :(
2020. jan. 19. 20:52
9/10 anonim válasza:
Ja, hát az látshódik is, ha oldalról van fotózva, nem egy igazi kombi de nem is hatchback 😀
10/10 anonim válasza:
Ha nem vettél még akkor annyit tanácsolok, hogy tsi vagy tfsi motorokat felejtsd el. Ha problémamentes motor kell akkor pl jetta,golf V, VI 1.6 102le. Ha új akkor suzuki problémamentes motorikusan pl 1.2 szívóbenzinesek ismerősnek 4,5 l fogyaszt vegyesbe. Suzuki 1.4 turbóst is dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!