Mivel tudnám kicsivel tompítani a karcokat?
Most ezzel a kis dologgal érdemes elvinni fényezőhöz? Mivel lehetne kicsit tompítani elfedni ezeket a mélyebb karcokat? Épp hogy hozzáért az autó a falnak, de sajnos az kavicsos volt és ezért jól megkaparta a felületét az autónak.
Itt a kép: [link]
Nem küldene el.
Ha ügyes, akkor be lehet javítani, de ha máshogy nem megy akkor kompletten lefújja az egészet.
Nincs olyan hogy "nem éri meg neki".
Max neked nem éri meg majd. :D
A bontóból vett elemeket általában meg amúgy is mindig fényezni kell. Ott nem vigyáznak rá, dobálják egymásra stb...
Szóval összefoglalom.
Ha házilag akarod eltüntetni, akkor nem fog sikerülni. Látszani fog ha polírozod is. Ahhoz túl mély.
Festék sprayt ha kevertetsz hozzá színkód alapján akkor bejavítható, de látszani fog, mellesleg ezt a mély húzást be is kéne csiszolni kicsit. A szenzort is ki kéne venni mert nem kéne neki a festék.
Szóval ezt inkább bízd szakemberre.
Mielőtt megnyitottam a linket, azt hittem, hogy valami hajszálkarcok lesznek a lakkon. Ez ahhoz képest elég durva. Ehhez nem elég egy polír, mert az anyagot is javítani kell.
Lehet házilag gányolni, de meg fog látszani. A teljes éltüntetésre az újrafényezés a megoldás.
"Szaki elküldene haza ha ezzel odamegyek, mert nem érné meg neki megcsinálni tuti.."
Ezt nem is értem... Szervizből is elküldenek ha csak egy olajcserét kérsz és nem teljes motorgenerált, azzal hogy oldd meg magad otthon egyedül, mert nem éri meg?! Vittem már 1 db alufelnit padkanyom miatt újrafényezésre és nem zavartak el. Igaz, ez pár éve volt. Ma már simán egy hónapos várólisták vannak...
Köszi a válaszokat. Végül lefújtam, de nem lett jobb csak kicsit a mélyedések megmaradtak persze. Csiszolni meg nem akartam mert csak rontanék rajta szerintem.
Most így néz ki: [link]
Hát ezen szerintem csak a fényezés segít...
Meg lehet próbálni polírpasztával, de max a fehérségen tompít kicsit talán, de érdemi változás nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!